Maaliskuun Livbox

Tässä kiireitten keskellä melkein pääsi tämä unohtumaan. Ensi kuun boxi tulee kyllä ajallaan eikä näin jälkijunassa. 

Tämän kuun värinä oli vaaleansininen.
Beyoncé, Rice Edp
Addiktoiva kukkainen tuoksu, joka avautuu yhdistelmällä bergamottia, aprikoosia ja basilikasorpettia. Sydäntuoksussa kukkivat kultainen orkidea, freesia ja jasmiini. Tuoksun viimeistelee aistilliset kashmir myski, vetiver ja puun tuoksu.
 Ovh 31 €/ 30 ml 

Ite oon vähän kahdenvaiheilla tämän kanssa. Escadan tuoksut on ne mun juttu aikapitkälti mutta joku tässä on, minkä takia tuoksuttelen rannetta vähän väliä. Ehkä kuiteinki toi myski tökkii sen verran,ettei tästä mun lempparia tuu. 

L'Oréal Paris, Elvital Fibralogy Thickness Booster
Tehostaja, joka auttaa tekemään hiuksista paksummat. Filloxane-aineosa menee hiuksen sisään ja levittyy hiuskuidun sisälle antaen hiuksille enemmän rakennetta. Shamppoo pesun jälkeen levitä Thickness Booster-tehostajaa reiluisti hiuksiin, älä huuhtele. Käytä tämän jälkeen normaaliin tapaan poishuuhdeltavaa hoitoainetta. Saadaksesi maksimaalisen vaikutuksen käytä tuottetta 2 kertaa viikossa yhdessä Fibralogy-tuotesarjan kanssa. Ovh 7,90 € / 30ml ( boxissa täysikokoinen ) 

Tästä tuotteesta en voi kyllä kertoa mitään kokemuksia, koska tällä hetkellä mulla on pidennykset. Testailen tämän sitten kun olen poistanut nämä. Mun hiukset on todella hentoset ja jos tää auttaa siihen niin Avot!!

Clinique, Chubby Stick Intense Moisturizing Lip Color Balm
( Olipas siinä pitkä nimi ) 
Kostettava, värillinen huulivoide kynän muodossa. Antaa kauniin täyteläisen värin. Kosteuttaa tehokkaasti kuivia ja rohtuneita huulia. Antaa huulille sekä välitöntä- että pitkäaikaista kosteutusta. Ei tarvitse teroittaa. 
Ovh 22,30€ / 2 g ( Boxissa norm.koko ) 

Tykkään, tykkään tykytyky, tykkään! Pigmenttin täyteläsyys yllätti, koska luulin tämän olevan sellainen läpikuulta hieman väriä antava. Väri pysyy myös hyvin huulissa. Mulle osui vielä sävykin nappiin, mightiest maraschino. On ollut harkinnassa ostaa punainen huulipuna ja tää ajaa kyllä saman asian. Ihan rohtuneisiin huuliin en tätä kuitenkaan laittaisi, koska väri taitaa jämäntää kuitenkin niihin riekaleihin. Plussa myös siitä, ettei tarvi teroittaa. 

Lumene Lab, Age Preventing Suojaava YövoideKosteuttaa tehokkaasti aj pitkäkestoisesti, ylläpitää ihon suojakerrosta ja antaa yön aikana uutta elinvoimaa iholle suomalaisen mustaherukan ja Hydra-Texturizer yhdistees avulla. Kehitetty viivästyttämään ihon ennenaikaista ikääntymistä. Dermatologisesti testattu. Hypoallergeeninen tuoksu. Levitetään iltaisin puhtaalle kasvojen ja kaulan iholle. Ovh. 24,90 €/ 50ml ( boxissa 15ml )

Tuoksu on voiteessa ihan ok, ei mikään hassumpi. Koostumus yllätti sillä, että on todella kevyt yö-voiteeksi. Olen tottunut käyttämään jänkimpiä voiteita iltaisin. 

Louis Widmer, Selftan CreamTämä kevyt voide sisältää E-vitamiinia, joka suojaa ihoa haitallisilta vapailta radikaaleilta ja Aloe Veraa, joka kosteuttaa ihoa. Vaikuttava aine, dihydroksiasetoni (DHA) ruskettaa ihon pintaa. Rusketus häviää vähitellen muutaman päivän kuluessa. Ovh 18 € / 100ml ( Boxissa 15 ml) 

En ole itseruskettavien tuotteiden ystävä. Niin monta kertaa olen kuullut siitä, että lopputulos on ollut joko ihan liian tumma taikka sitten laikukas. En ole tätä kokeilut ja saas nähdä kokeilekokaan, ehkä sitten kun ei tarvi muutamaan päivään lähteä mihinkään, jos käykin kämmi. 

Oral-B, 3D White Luxe Glamor ShineTämä hammastahna poistaa tehokkaasti tummentumat jättäen hampaat valkoisemmiksi. Uusi, paranneltu koostumus poistaa jopa 90% hampaan pinnalla olevista tummentumista viidessä päivässä. Hammastahna ehkäisee myös uusien tummentumien syntymistä ylläpitäen hampaiden omaa valkoisuutta. Vahvistaa kiillettä ja antaa suuhun pitkäkestoisen raikkauden. Ovh 3,99 € / 75ml ( Boxissa norm. koko)


 Ootteko kokeillu näistä jotain? Mun lemppari oli ehdottamasti toi Lip Balm!

Seuraavaksi tuleekin sitten jo lakkauksia, vinyyleitä kohta asettelemaan.

Ihanaa perjantain jatkoja <3
Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.