saatua ja ostettua


Kuva on täältä


Teitä lukijoita on nyt 100!!!  

Oli ihan pakko hehkuttaa heti näin alkuun. Tämä oli mukava yllätys ja nyt onkin hyvä jatkaa tämän jälkeen ruotsin tehtävien parissa. 


Alkaa pikkasen nyppii jo tää olotila. En kyllä muista millon viimeks oon ollu näin kipee. Kaikki hommat mitä piti lomalla tehä ni tekemättä jäi ja yhä edelleen jää. 

 Tapahtu aika kiva ja  mielestäni ihanakin juttu  tässä vähän aikaa sitten. Yhden tekemäni postauksen johdosta sain muutaman tuotteen kiitokseksi Isadoralta
 Paketissa oli tälläiset tuotteet.
Pearly Oyster, 22

Tosi kivan värinen, ehkä enemmän oransihtava kun kullansävyinen. 
 Mulla on ennestäänkin ollu Isadoran punia ja oon niistä tykänny. Pigmenttiäkin ollu punissa ihan riittävästi mun makuun.

Tulipas tosta sävynäytekuvasta hervottoman kokoinen
Tässä on myös kivasti shimmeriä mukana.


Build-Up Volume Mascara

Ripsaria en kokeillu, koska itellä on nytkin 3-5 eri ripsaria käytössä. Kunhan niistä jonkun hävitän niin otan tämän testiin.


Normaalisti käytän vain pidentäviä ripsareita eikä tuuhetta antavista ole kyllä kokemuksia. 


Smoot'n Shine, Pink nectar 31 ja Pump'n Plump Sweet lychee 41
Huulikiillot on mun sydäntä lähellä tai oikeestaan kiinni siinä :) Käytän nykyään kiiltoja ennemmin kun punaa. Isadoran kiillosta mulla ei oo aikasempaa kokemusta. 
Sävyä näähän ei anna kuten kuvasta näkyy, eli toimii hyvin myös punan päällä. 


Pysyvyydestä en osaa vielä sanoa, kun en ole huulille kokeillu. Huulet on tällä hetkellä niin rohtuneet, että huulirasvakin jää kokkareille. 


Perfect contour kajal, 71 Atlantic

Ei ole kova kynä vaan yllättävän pehmeä. Sininen ei oo kyllä mikään oma väri, mutta tarviihan tää kokeilla kun saatu ollaan. 

Perfect lipliner, 73 Frosty water rose

Huultenrajauskyniähän ei ole koskaan liikaa. Tämä on nimensä perusteellakin todella hempeä vaaleanpunainen mutta kylmä sävyltään. Ei ehkä ihan mun väri. Nätti silti. Blue Sky 

Tässäkin on se tuttu ja hyväksi todettu iso suti ja lakan levittyvyys on myös hyvä. Lakassa on hento shimmeri. Tuossa on 2 lakka kerrosta. 

tikku pääs osumaan johonkin, siitä toi röpelö tuossa kuvassa.
On todella kiva päästä kokeilaan uusia juttuja ja tässäkin oli just sellasia värejä mitä ite ei ostais varmaan koskaan. 


Sitten vielä lopuks parit ostokset mistä toisesta oon todella innoissani ja ootan sormet syhyten, koska pääsen testaamaan niitä. 

Adeninah lopettaa ja sen takia sillä on loppuunmyynti. Olisin tilannut paljon muitakin, mutta muutkin ihmiset olivat siellä käyneet ostoksilla.
 Kannattaa käydä kurkkaamassa mitä vielä on jäljellä. Nopeet syövät hitaat.  Sivuille pääset tästä.


Mun vinyylit on tullut! Näitä näkyy nykyään monissa blogeissa ja olihan munkin sitte pakko ne hommata. Näistä kerron sitten enemmän omassa postauksessa. Nyt tarviikin alkaa suunnittelemaan jotain kivaa ylläriä teille :) 


4 kommenttia :

 1. Vastaukset
  1. Kiitti ja onneks tässä pikku hiljaa siltä näyttää, että tästä noustaan. pikku hiljaa elävien kirjoihin taas :)

   Poista
 2. Mä en saa tuosta sinisestä kynsivinyylistä selvää, mitä kuvioita siinä on? :)
  Ja onpa kivaa, että jostain omasta "työstä" on saanut kiitosta vaikka juuri esimerkiksi uusilla kosmetiikkatuotteilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä on tähtiä. Laitan paremmat kuvat sitte ku esittelen ne ja oon ite kans testannu. JUu, oli kyllä kiva yllätys :)

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.