Lakkausunelmia: ViolettiItsensä haastaminen saa sinut kokeilemaan ja oppimaan uusia asioita. Aina ne ei mene niin kuin on alunperin suunnitellut mutta mitä sitten!

Niistä voi kuitenkin aina oppia ja juurikin siitä syystä päätimme Timantteja kynsillä -blogin Lauran kanssa lyödä kyntemme yhteen ja lähteä tekemään myös yhteistä haastetta nimeltä Lakkausunelmia Lakkaushaasteen lisäksi.

 Tämän kuun aihe oli mun toive. Violetti oli yksi mun pikkusiskon lemppariväreistä. Eilen tuli vuosi siitä, kun hän nukkui pois niin halusin valita tämän aiheen. 
Pikkusiskoni rakasti glitteriä ja blingiä samanlailla kuin minäkin ja eihän sitä voi ilman glitteriä lakkausta tehdä. Se olikin sitten ainut asia, mikä oli lakkauksessa selvää. Eiliseen asti, pää oli ihan jumissa tai on se vieläkin. Päädyin sitten loppujen lopuksi maalaamaan ruusuja. Totta puhuen, itse tykkäsin näistä ihan ilman mitään koristelusta mutta se olisi ollut tylsää. 


Tumma sävy on essien tangoed in love, joka oikeasti on matta ja näkyykin tuossa etusormessa. Muihin laitoin päällyslakkaa päälle. Keskisormessa on Picture Polishin heaven. Sävy on muuten Cesarshopin suunnittelema lakka ja siinä on mukana pienen pieniä glitterihippusia. Keskisormessa on essensen glitteripläjäys nimeltä holo fever
Ruusut maalasin akryylimaaleilla, koska en vain luota itseeni niin paljon, että lähtisin maalaamaan lakoilla. :D 
Love


2 kommenttia :

  1. Voi miten kauniit kynnet, ja miten kaunis ajatus ottaa teemaksi siskon lempiväri <3

    VastaaPoista
  2. Nätit kynnet. Tajusin, etten ole pitkään aikaan lakannut violetilla, pitää varmaan korjata tilanne. :D

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.