Coach Floral Blush on leikkisä kukkaistuoksu

Tuoksu saatu pr-näytteenäNiin se syksy on taas vaan hiljaa hiipinyt keskuuteemme ja ajattelinkin jatkaa taas tuoksutorstai postaussarjaa. Mä en kesästä halua vielä päästää kuitenkaan irti niin esittelenkin teille kesäisen Coach Floral Blush tuoksun. Niin ja mullahan on myös tässä kuussa synttärit ja pidän kyllä itseäni ihan kesänlapsena. :D Coach Floral Blush 


Floral Blush tuo mukaan kesän kukkaloiston ihanien ja mehukkaiden hedelmien kera. Tämä tuoksu tuo mieleen lämpimät ja aurinkoiset hellepäivät ja illat kylmän ja pimeän talven keskellä. 

Tämä leikkisä, iloinen, raikas hedelmäinen kukkaistuoksu on saanut inspiraationsa Coachin niin sanotusta koodista ja symbolista "Tea Rose" Ikoninen kukka edustaa naisellisuutta, seikkailua, romantiikkaa ja mahdollisuuksia. 

Tuoksu alkaa pirtsakalla greipillä ja goji marjoilla. 
Tuoksun sydämessä löytyy ihana yhdistelmä tuoksuvaa pionia ja mehukasta persikkaa. 
Tuoksun puolestaan viimeistelee valkoinen puu ja myski. 

Tämä tuoksu sopii vallan hyvin käytettäväksi niin kesällä kuin talvellakin, koska tuosusta löytyy myös sitä voimakkuutta mitä talvella tarvitaan. 

Kyseessä on Eau de Parfum eli pieni määrää kerralla riittää. 

Olisi kiva kuulla käytätkö sinä samaa tuoksua läpi vuoden vai onko sulla kesä- ja talvituoksut erikseen? 
  

Toivottavasti syksy muuten olisi valoisa ja lämmin, koska en ole koskaan ollut syksy ihminen ja nyt syksyt ovat vielä henkisesti raskaimpia mitä ennen. 

Tuoksuvaa torstaita sinulle! 

Love


1 kommentti :

  1. Kuulostaa niin mun tuoksulta. Rakastan pirteitä tuoksuja missä on myös syvyyttä <3

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.