Auringonkukkia ja Atelier Rougen lakkoja

Lakat saatu lehdistänäytteenä/sisältää mainoslinkkejä

 

sun flowers


Pakko myöntää, etten ole oikein pitkään aikaan saanut kunnon inspiraatiota mihinkään ja se on hieman ahdistanut. Inspiraation puutteesta blogikin on ollut hiljaisempi vaikka täällä taustalla ollaan kuitenkin koko ajan testailtu tuotteita ja lakattu kynsiä. Onneksi ette ole kuitenkaan jättäneet minua vaan olette pysytelleet mukana. 
Kiitos teille, ootte ihania <3 


Olen aloittanut nyt myös koulun. Kesäkuussa valmistuin Kuvallisen ilmaisun toteuttajaksi ja nyt olisi vuorossa Ammattivalokuvaajan titteli. Onneksi saan tehdä sitä työtä mitä rakastan (tiedän, että on klisee) vaikka eihän tämä yrittäjänä toimiminen helppoa ole, varsinkaan kun ihan kuka tahansa voi perustaa firman ja olla valokuvaaja. Mutta, elämä on ja nautitaan siitä niin hyvin kuin pystytään. 
Jos nyt kuitenkin mennään itse asiaan eli niihin kynsiin. 

Atelier Rouge Fall 2021


Atelier Rougelta on tullut ihana syksyinen  Fall 2021 Limited edition kokoelma. Lakkojen sävyt toivat mieleeni auringonkukat ja siitä se inspiraatio sitten lähti. Kokoelma pitää sisällään toinen toistaan ihanampia syksyisiä sävyjä ja tähän lakkaukseen näistä päätyi kolme lakkaa. 
Varsinkin tuo sinapinkeltainen lakka nimeltä Signature Yellow hurmasi minut täysin ja sitä käytinkin peukalossa, etusormessa ja pikkurillissä. Keskisormessa on ihanan tumma, hieman punertavan ruskea Always A Classic ja nimettömässä vaaleanpunertava Rose Pour Toujours

Tällä kertaa en lähtemään maalaamaan käsin vaan loihdin auringonkukat helposti decaleilla. Tykkäsin tästä lakkauksesta todella paljon. 

Jos muuten innostuit noista lakoista niin nyt ne ovat Kicksissä klubihintaan 7,43€ ja normaalistikin hintaa näillä lakoilla on 9,90€. 


Samalla reissulla, kun olin kuvaamassa ihanaa perhettä auringonkukkapellolla niin oli pakko  viedä meidän Milokin sinne pellolle. 

Oletteko te hullaantuneet auringonkukkasista?


Love


 

2 kommenttia :

 1. Siis niin ihanat kynnet wau!
  Ihanaa loppuviikkoa sulle Marina <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Outi, ihana kuulla! <3

   Aivan huippua viikonloppua sinulle <3

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.