Ole Henriksen mahtavat tuotteet aikuiselle iholle, tuotteet sisältävä bakuchiolia

Tuotteet saatu testiin

Aikuisen ihon hoito


Kun ikää alkaa olemaan lähempänä 50 vuotta niin tehokkaat ja toimivat tuotteet nousevat yhä enemmän ja enemmän tärkeämpään osaan ihonhoidossa ainakin itselläni. Ja siis mullahan on ihan hirveä ikäkriisi meneillään ihon kanssa :D 

Muistan, että parikymppisenä sitä ei paljon miettinyt mitä käytti, kunhan nyt jotain voidetta pesun jälkeen laittoi. Totta kai yksi asia joka siihen vaikutti oli se, ettei minulla ole koskaan ollut finnejä ja aina sain kuulla kehuja upeasta ihostani. Niin eipä sitä paljoa sitten kiinnittänyt huomiota vaikka olen yhdeltä ammatiltani kosmetologi.  

Kun vain olisin jo silloin tietänyt paremmin niin ehkä tällä hetkellä ei ikääntymisen merkkejä olisi niin paljon kuin mitä on. Näkyyhän myös ohuemmassa ihossa paljon helpommin kaikki toisin, kun taas esim. sekaihossa. Onhan ihon ikääntymiseen vaikutusta myös geeneillä.  

Mutta onneksi on tuotteita, josta saa apua ikääntymisen merkkeihin. Ole Henriksen 


Ole Henriksenin tuotevalikoimasta löytyy kuorivia, rauhoittavia ja hoitavia tuotteita. Tuotteet ovat yksinkertaisia ja iloisia mutta tehokkaita. Ensimmäinen ihonhoitosarja lanseerattiin jo 1984. 

 Ihastuin näihin Ole Henriksen tuotteisiin ensi kosketukselta. 

 Tuotteen ulkokuori on suht simppeli niin sisus onkin sitten ihan jotain muuta. Sieltä löytyy mm. tämän hetken kuuminta hottia ihonhoidossa, bakuchiolia

Sain testiin kaksi tuotetta aikuiselle iholle. Näitä tuotteita on ollut ilo testata ja näihin tekee aina mieli palata aina uudelleen ja uudelleen. Vuosien saatossa olen testaillut ihan huikean määrän tuotteita ja nämä Ole Henriksen tuotteet nousivat kyllä alta aikayksikön kaikkien aikojen parhaimmistoon. Täytyykin tutustua muihinkin sarjan tuotteisiin. Glow Cycle Retin-ALT Power Serum


Yksi ihonhoitotuote, jota ilman en näin aikuisiällä tulisi toimeen on seerumi. Pari tippaa seerumia saa aikaan ihmeitä. Tietysti täytyy muistaa, että tuotteiden säännöllinen käyttö on tärkeää.
Glow Cycle Retin-ALT Power Serum on edistyksellinen anti-age seerumi. Seerumi viivästyttää ikääntymisen merkkejä sen sisältämän bakuchioilin avulla. 

Bakuchiol on luonnollinen vaihtoehto retinolille. Se edistää solujen uusiutumista, tasoittaa ihon pintaa, vähentää hienoja juonteita ja ryppyjä sekä pigmenttiläiskiä. 

Alppitähden kantasolu-uute kiinteyttää ihoa, AHA-hapot ja hibiskuksesta valmistettu uute puolestaan tasoittavat ihon sävyä ja rakennetta. 

Koostumus on ohut ja  miellyttävä, väriltään seerumi on laventelin sävyinen ja siinä on mukana ihanaa helmiäisenhohdetta. 
Omille kasvoille riittää yksi puppaus. 
Samalla, kun levität tätä kasvoille, ihanan miellyttävä tuoksu levittäytyy huoneeseen. 

Jos olet tuoksuherkkä niin suosittelen tuoksuttamaan tätä ensin, jos vain mahdollista. 

Seerumi tuo arkeen ripauksen ihanaa luxusta ja aikuinen iho on tyytyväinen. 

Laita seerumin päälle Goodnight Glow Retin-ALT Sleeping Crème.Goodnight Glow Retin-ALT Sleeping Crème


Seerumin lisäksi yövoide on aikuiselle iholle tärkeä tuote. Iho on yöllä vastaanottavaisempi kaikille hoitaville tuotteille ja siitä syystä, panosta ennemmin hyvään yövoiteeseen kuin päivävoiteeseen. 
Goodnight Glow Retin-ALT Sleeping Crème on ihanan täyteläinen yövoide, joka sisältää yhdistelmän kuorivia uutteita ja syväkosteuttavia ja ravitsevia ainesosia. 

Goodnight Glow Retin-ALT Sleeping Crème on täydellinen pari Glow Cycle Retin-ALT Power Serumin kanssa, koska molemmat sisältävät bakuchiolia, AHA-happoja, alppitähden kantasolu-uutetta. 

-syväkosteuttava

-vähentää pigmenttiläiskiä

-vähentää juonteita ja ryppyjä

-kiinteyttää ja rauhoittaa ihoa

-tasoittaa ihon sävyä ja pintaa


Voide sopii muuten myös herkälle iholle!


Koostumus on siis ihanan täyteläinen mutta ainakin omalla iholla imeytyy hyvin nopeaan. Kuten tässäkin, säännöllinen käyttö tuo mukanaan tuloksia. 

 Tuoksu on sama kuin seerumissa. Tuoksu on tuttu mutta nyt vaan ne saa sitä millään päähäni. 

Kaikki blogia lukeneet tietävät, että menen tuoksu edelle ja näiden tuotteiden tuoksu on huumaava! Nämä olisivat ilman tuota huumaavaa tuoksuakin kyllä nousseet lemppareiksi. 


Vaaleampi on voide ja tummempi seerumi. 
Jos sinulla on aikuinen iho ja haluat ihonhoitotuotteiltasi laatua, tehokkuutta, toimivuutta ja tuloksia niin lopeta etsiminen. Ne ovat tässä.  

Tilaa tuotteet itsellesi vaikka Sokokselta.


Onko Ole Henriksen tuotteet tuttuja? 


Love

2 kommenttia :

  1. On tuttuja, C-vitamiinisarja on ehdoton lemppari. Olella on myös yksi tosi hyvä aurinkosuoja. :)

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.