Lakkausunelmia: Kukkaiskynnet

 Atelier Rougen lakka saatu 


Itsensä haastaminen saa sinut kokeilemaan ja oppimaan uusia asioita. Aina ne ei mene niin kuin on alunperin suunnitellut mutta mitä sitten! Niistä voi kuitenkin aina oppia ja juurikin siitä syystä päätimme Timantteja kynsillä -blogin Lauran kanssa lyödä kyntemme yhteen ja lähteä tekemään myös yhteistä haastetta nimeltä Lakkausunelmia Lakkaushaasteen lisäksi.lakkausunelmia


Nyt kyllä on pakko sanoa heti näin alkuun, että hieman hävettää postata nämä kynnet. Aiheenahan meillä on kukkaiskynnet mutta omalla kohdalla voisi sanoa kukkaiskynsi. Siis en kertakaikkiaan ole kerinnyt tekemään isotöisempää lakkausta vaan menin sieltä missä aita on tosi alhaalla. Halusin kuitenkin kokeilla jotain vanhempaa lakkaa ja vihreä oli sellainen. Päälakkana toimii Lumenen Laineilla lakka. Nimestä voisi ajatella lakan olevan sinistä mutta ä-äää eipäs oo. Nimettömän alla on essensen valkoista wild white way -lakka ja päällä decali. Olin kokonaan unohtanut nämä niin nyt oli korkea aika ottaa ne käyttöön, kun vielä sopi teemaankin. 
Halusin kuitenkin tähän vielä jotain muuta. Osaan kynsistä laitoin Atelier Rougen mattapäälyslakkaa, joka on muuten todella hyvä mattatoppari. 


Veikkaan, että Lauralla on kunnon kukkatykitys kynsillä, ja Lauran lakkauksen näet tästä.


Tänään ois suunnitteilla mennä laittamaan tuota omaa pihaa ja kukkapenkkejä kuntoon. Ne näyttää tällä hetkellä viidakolta :D Ei vaan ole aikaa riittänyt pihahommiin eikä taida riittää kahtena seuraavanakaan viikkona. 

Oikein ihanaa sunnuntaita ja nautitaan myös luonnon kukkaloistosta. 


Love 

3 kommenttia :

 1. Sinun yksi upea kynsi korvaa muiden kynsien puuttuvat kukkaset.
  Ihanaa alkavaa viikkoa sinulle täältä sateisesta Espoosta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Outi! <3 Ihanaa viikkoa myös sinulle ja nyt onneksi näyttää taas aurinko paistavan.

   Poista
 2. Ihanat värit <3 ja puutarha hommat on kyllä ihan parhaita<3 olisipa oma puutarha D:

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.