Lakkaushaaste: Veden lorinaa
Pahoittelut heti tähän alkuun siitä kun täällä blogin puolella on ollut hiljaista. Mulla on ollut töiden suhteen tosi kiirusta ja perjantaina mulla oli viimeinen näyttö koulussa. Puolitoista vuotta opiskelua ja  minusta tuli Kuvallisen ilmaisun toteuttaja. 


Mutta mennään itse aiheeseen eli tämän kuun lakkaushaasteeseen. Aiheena meillä oli veden lorinaa. Mua niin hävettää tää, koska mulla oli vaan mielessä koko ajan vesi. Olin alkuviikosta lakannut kynnet sinisen sävyillä niin aattelin, että hieman tuunaamalla näitä hoidan tän haasteen hyvin. Mulla oli siis eilenkin kuvauskeikka, joten ylimääräistä aikaa ei kovin paljoa oo ollut. Postauksen kuvat olen ottanut puhelimella enkä kamerella kuten yleensä, ihan vain kiireestä johtuen.  


Mutta nyt vasta kun aloin kirjoittamaan tätä niin tajusin, että kyseessä olikin veden lorinaa. Anteeksi kaikki mutta näissä ei nyt paljon lorinaa näy. 


Lakkoina käytin peukaloon ja pikkurilliin essien ihana sininen. Etusormessa on Color Clubin huikea hololakka Angel Kiss ja sne päällä essensen valkoisella White wild way lakalla tehty leima  Moyran laatasta no.115 Happily ever after. Keskisormessa hiekkarantaa kuvastaen FUN Lacouerin Million Dollar Dream lakka. Nimettömässa Aterlier Rougen valkoinen lakka ja sen päällä ihana jalokiven näköinen decal. Itse tykkään tästä lakkauksesta todella paljon. 

Muut haasteeseen osallistujat ovat: 


Nails to photos

Strokes of Color

Timantteja kynsillä

ja instan puolella Dilenails


Ihanan lämmintä sunnuntaita tai oikeastaan hieman tuskaisen lämmintä sunnuntaita. Itsellä tänään kaksi kuvauskeikkaa niin helle ei ole se paras mahdollinen kuvaajalle eikä varsinkaan asiakkaalle. Mutta ei kannata valittaa, ei meillä täällä liian usein lämmin ole. 


Love


e2 kommenttia :

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.