Tuoksutorstai: Ted Baker Sweet Treats Amelia

 Tuoksu saatu


Tuoksut kuuluvat vahvasti elämääni ja rakastan tuoksuja. Oli sitten kyseessä hajuvesi, huuhteluaine, kosmetiikkatuotteet jne eli tuoksua pitää olla ja se edellä menen aika pitkälti. Vaikka tuote olisi kuinka loistava tahansa niin jos tuoksu ei ole miellyttävä niin käyttämättä se jää. Tästä syystä halusin aloittaa postaussarjan nimeltä Tuoksutorstai. Aina torstaisin ollaan siis tuoksujen äärellä ja saas nähdä mitäs kaikkea nämä postaukset tulevat sisältämään. Tuoksutorstain aloittaa Ted Bakeri Sweet Treats Amelia tuoksu. 











Ted Baker Amelia


Ted Baker Amelia on SWeet Treats -kokoelman uusin tulokas. Aikaisemmin olen täällä blogin puolella esitellyt teillä saman kokoelman Polly tuoksun. Lisää Polly -tuoksusta pääset lukemaan TÄSTÄ





hajuvesi





Jos Polly-tuoksua kuvaillaan kuplivan tyttömäiseksi, romanttiseksi ja leikkisäksi, Amelia puolestaan on tyylikäs, elegantti, aistikas mutta kuitenkin elämäniloinen.


Amelia on mielestä selvästi syksyn ja talven tuoksu. Tuoksussa on ripaus mystisyyttä, joka on juurikin omiaan pimeneviin iltoihin.



tuoksu talvi-iltoihin


Tuoksu alkaa manteleilla, raparperilla ja magnolialla. 

Sydäntuoksussa sykkii jasmiini, tummat kukat, heliotrooppi ja lakritsi. 

Tuoksun viimeistelee patsuli, tonkapapu ja vaahtera. 





Lakritsi ja manteli on mielestäni todella mielenkiintoinen ja miellyttävä yhdistelmä. Tuoksussa on juurikin sen verran ytyä, että se toimii hyvin illalla. Kesällä itse en tätä käytä mutta jos tykkäät vahvemmista tuoksuista niin kokeile ihmeessä, kuitenkin ennemmin sitten loppukesällä kuin juhannuksena. 

Jos pitäisi kuvailla parilla sanalla tätä tuoksua niin sanoisin tumma ja säpsäkkä. 

Nähdään tuoksujen parissa taas ensi viikolla! 

Ihanaa torstaita <3 

Love




Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.