L'Orealin uutuus ripsiväri Air Volume Mega Mascara on täydellinen



L'Oreal uutuus



 Ripsiväri on minulle yksi tärkeimmistä meikkituotteista. En käytä ripsipdennyksiä, joten ilman ripsaria silmäni ovat aikas näkymättömät. Ripsivärin pitää omalla kohdalla olla pidentävä ja tuuheuttavat ja siihen L'Oréalin uutuus ripsiväri Air Volume Mega Mascara on täydellinen. 


vihreät silmät



Bongasin tämän ripsarin ekan kerran Sofia Ruudun instastorystä ja jos totta puhutaan niin luulin kyllä ensin, että hänellä oli pakko olla irtoripset. :D Lopputulos näytti niin hyvältä. Olihan tämä pakko ostaa testiin ja yllätyin kyllä itsekin lopputuloksesta. 


Air Volyme Mega Mascara





Ripsivärin luvataan antavan mega tuuheat ripset höyhenen kevyet. Se minkä huomasin heti, että itse pakkaus on todella kevyt, kevyin mitä olen koskaan kokeillut. Hieman pelkäsin, että onko siellä sisällä mitään :D 










Harjassa on kaksinkertaiset harjakset. Pitkä harjakset levittävät tuotteet tasaisesti ripsiin ja samalla lyhyemmät harjakset antavat tuuheutta tyvelle. 






Koostumus levittyy tasaisesti ja kuivuu suht nopeaan. Kokeilin myös kerrostaa mutta omille ripsille se ei toiminut mutta onneksi yksi kerros riittää. 


Ripsiväri ei myöskään varissut päivän mittaan ja lähti helposti pois silmänmeikin poistoaineella. 

Air Volume Mega Mascara antaa volyymia mutta myös pidentää ripsiä.


Mac Make it fashun


Huulissa muuten mun uus lempparipuna, Mac Powder Kiss Liquid lipcolour sävyssä Make it fashun. (puna saatu)

Eli Air Volyme Mega Mascara on täydellinen. 


Love



Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.