Polly by Ted Baker

Yksi ihana kevään merkki on upeat uutuustuoksut. 

Yksi tämän kevään uutuuksista on Ted Bakerin Sweet Treats tuoksukokoelma. 

Kun kuulen nimen Ted Baker, näen heti silmissäni ihanat tyttömäiset rusetit. Tuleeko sulle sellaista mielikuvaa? 

Sweet Treats

Sweet Treats tuoksukokoelma pitää sisällään kolme erilaista tuoksua. Tuoksut ovat suunniteltu meille, jotka haluavat tuoksultaan hienostunutta glamouria mutta mukana pitää olla myös persoonallisuutta. 

Tuoksukolmikon nimet ovat Polly, Mia ja Ella. Tästä kolmikosta Polly kuulosti ihan minulta ja sitähän se oli, kun tuoksun saatuani sitä tuoksuttelin. 

Polly

ihanan tyttömäinen tuoksu


"Kuplivan tyttömäinen, mutta varttunut Polly on täydellinen lisä jokaiseen hetkeen. Rohkea Polly tekee aina näyttävän sisääntulon, jättäen jälkensä särkyneitä sydämiä ja naisellista lumousta. Pohjimmiltaan leikkisä Polly on täydellinen naapurintyttö ja toivoton romantikko"

Näillä sanoilla kuvataan Pollya ja ehkä hieman minuakin. (hahhahaaahhaa) 


Tuoksupullo on muuten todella simppeli, mutta korkin kanssa ollaan hieman leikitty. Kuitenkin niin, että naisellisuus pysyy. 


Alkunuoteista löytyy mandariinia, persikkaa ja punaisia marjoja. 
Sydäntuoksussa huumaa ihana pioni, kuusama ja jasmiini. 
Tuoksun viimeistelee viettelevä vanilja, valkoinen myski, patsuli ja meripihka, joka antavat tuoksulle syvyyttä ja ihanaa pehmeyttä.  
Ted BakerTuoksussa on kivaa makeutta ja se on onnellisten päivien tuoksu. 


Muut Sweet Treats tuoksut ovat Mia ja Ella.

Miasta löytyy mm. ruusua, kieloa, vadelmaa, patsulia sekä meripihkaa. Tuoksua kuvaillaan hienostuneeksi, tyylikkääksi ja pirteäksi.  


Ellasta löytyy mm. bergamottia, mustaherukkaa, jasmiinia, myskiä, vaniljaa ja santelipuuta. Tuoksu saa kaikkien päät kääntymään.  Sweet Treats EdT -tuoksujen suositushinnat ovat 30 ml / 33,90 € ja 50 ml / 48,90 €

Tuoksut ovat myynnissä Stockmann- ja Sokos-tavarataloissa ja Emotioneissa nyt helmikuusta lähtien. 

Tämä tuoksu yllä olen mennä viipottanut koko helmikuun. Tästä tuoksusta tulee mieleen itselle nauru ja kesä. Noita mielikuvia tarvitaan ainakin täällä Tampereella tällä hetkellä tämän loskan keskellä. :) 

PollyNaurua ja iloa uuteen viikkoon! 


Tuoksu lehdistönäyte


Love
6 kommenttia :

 1. Varmasti ihanan keväisiä tuoksuja ja Mia tuoksu kiinnostaa ! Jossain näin minipakkaukset 5 ml näistä kolmesta. Mitään uutuustuoksuja eivät kyllä ole kuin Polly lanseerattiin jo 2012 ja muut vähän myöhemmin ! Tuleeko suomeen kaikki näin myöhässä ??

  VastaaPoista
 2. Polly kulostaa tuoksulta josta minäkin pitäisin ja joka tuoksuisi ihollani hyvältä. Välillä kun jotkut muiden iholla hyvältä tuoksuvat ovatkin tunkkaisia ihollani. Tällaiset alkunuoteiltaan sitruksiset ovat minulle yleensä nappivalinta.

  VastaaPoista
 3. Onpas ihanan kuuloisia tuoksuja! Ted Bakerin koko brändi on niin suloinen, tosin en voisi kuvitella merkin vaatteita itseni päällä. Mutta esim äitini rakastaa niitä, ja haaveilee niistä mekoista. Luulen että nämä tuoksut voisivat kolahtaa. Äitienpäivää odotellessa. <3 Pullot ovat nättejä, muodosta tulee hiukan mieleen Hermesin Jardin-sarja. Korkki on toki erilainen, minuun tuo timantti ei ehkä hirveästi vetoa, t. Tylsimys. :D

  VastaaPoista
 4. Sain nämä tuoksu näytteet Bette Boxista ja oli kyllä ihan kivajo tuoksuja! :) Ja miten kaunis pullo!

  VastaaPoista
 5. Tykkäsin kaikista näistä kolmesta tuoksusta enkä oikein tiedä mikä nousi suosikikseni - ehkä juurikin tämä :D

  VastaaPoista
 6. Söpö! Mut vähän epäilen et oliskohan mulle kuitenkin liian voimakas. Ikinä en oo Ted Bakereita kyllä testannu!

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.