Lomalla saaristossa vol 1

Tämän postauksen piti tulla jo viime viikolla mutta mustikortinlukija oli mennyt hajalle ja nyt vasta sain hankittua uuden. 


Yrittäjänä minulla ei oikein lomaa ole mutta olen aina yrittänyt välillä pitää lomapäiviä ihan jo oman hyvinvoinnin vuoksi. 


Meidän on pitänyt useampana vuonna mennä rakkaan ystäväni Tinskun keittiössä ja Tyynen kaa -blogin Tinskun mökille saareen ja tänä vuonna se onnistui vihdoin ja viimein! 

Kävimme kuitenkin piipahtamassa sitä ennen paljon kehutussa Porvoossa. Kuinka kaunis kaupunki se onkaan! Sinne pitää mennä kyllä vielä uudestaan kuvailemaan, kun turisteja ei ole niin paljon kuin mitä oli nyt. 

Porvoo


kakku


Oli muuten pakko jakaa tämä postaus kahteen, koska kuvien määrä olisi yhdessä postauksessa oli ihan hirveä :D 


Meidän miniloma saaristossa oli huikea. Sää oli mitä parhain, seura vielä parempaa ja maisemat huikeat! Siellä jos missä pääsi irti kiirustaa ja työmoodista. 


Ihanan hiljaisuuden rikkoi vain meidän nauru, Tyynen haukunta ( oli päässyt kauriin jäljille), lintujen äänet tai meren ihana liplatus kallioita vasten. 


Tyyne


Joka päivä käytiin kävelemässä ympäri saarta, uintiin meressä, syötiin hyvää ruokaa upeassa miljöössä, iltaisin istuttiin paljussa ja ihailtiin tähtitaivasta. 
Ihanaa yhdessäoloa <3 


Toisinaan sitä vain istui hiljaa ja nautti olostaan. 


merelläYksi hassu sattuma oli. Aina, kun olimme puhuneet jostain eläimestä, niin ei mennyt kovin kauaa, kun se ilmestyi kameran eteen. 


merikotka


Voin sanoa, että en muista milloin viimeksi olen ollut noin rentoutunut ja nauttinut vain olemassa olosta. Vaikka valokuvaan työkseni mutta kuvaaminen on minulle myös rentoutumistapa. 


Kiitos vielä Tinskulle ihanasta minilomasta. Teillä on todellinen paratiisi <3 

Ihanan aurinkoista elokuun ensimmäistä päivää! 

Love

1 kommentti :

  1. Ihanaa kun pääsitte vihdoin käymään. Näin muuten Herra Hylkeen viikonloppuna :)

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.