Oscar De La Renta Bella Essence


Tuoksu pr-näyte

Bella Essence on Oscar De La Rentan kolmas Bella tuoksu. Ensimmäinen tuoksu lanseerattiin vuonna 2018 ja se on nimeltään Bella Blanca
Vuonna 2019 lanseerattiin kokoelman toinen tuoksu Bella Rosa.  

Jokaisessa kolmessa tuoksussa on jotain samaa mutta jokainen on myös omanlaisensa. Ruusu on yhdistävä tekijä ja sitä löytyy jokaisesta Bella tuoksusta. 

Bella Essence
Bella Essence tuoksua voisi kuvailla sanoilla ajaton, tyylikäs, elegantti, naisellinen ja hieman pirskahteleva. Tämä kukkais-itämainen tuoksu vie sinut mukanaan keskelle kukkivaa puutarhaa. Bella Essensen aloittaa ihanan raikas vadelma, greippi ja punaherukka. Sydäntuoksussa ruusu kietoutuu viettelevään vaniljaan ja jasmiinin terälehtiin. Tuoksun viimeistelee lämmin myski, patsuli ja ambroxan. 

Tuoksu on suht vahva mutta kesällä täydellinen ilta-aikaan. Talvella tätä voi käyttää hyvin myös päivällä tai ainakin itse tulen käyttämään. :) 

Tuoksun kerrotaan tuovan mieleen rakastuneen naisen ja tämä on kyllä todella loistava häätuoksu. Jos olisin menossa nyt naimisiin niin tämä voisi hyvinkin olla minun häätuoksuni. 


Bella tuoksujen pullot ovat myös samanlaisia, täynnä ruusuja mutta erivärisinä.
 Tämän vuoden pullo on kultainen, joka sopii todella hyvin eleganttiin ja tyylikkääseen tuoksuun. Ensimmäisen tuoksun pullo on valkoinen ja viime vuoden söpö vaaleanpunainen. 


Onko Bella tuoksut sinulle tuttuja?

Love
2 kommenttia :

 1. On ihania tuoksuja! Tykkään raikkaista kukkaistuoksuista kovasti.
  Ihanaa viikonloppua sinulle Marina <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajattelinkin, että nämä olisi ihan sinulle tehtyjä tuoksuja. :) Ihanaa sunnuntaita sinulle Outi <3

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.