Physicians Formula, Murumuru Butter Blush

 

Tuote lehdistönäyte


Physicians Formula


Physicians Formulan Murumuru Butter Blush on ihoa heleyttävä ja kosteuttava poskipuna, joka on voidemaisen ja puuterimaisen poskipunan täydellinen sekoitus. Tässä tuotteessa tulee esille molempien parhaat puolet. 

Itse kuuluun siihen ryhmään, joka hieman arasti käyttää poskipunaa tai sitten ei käytä lainkaan. Poskillani oleva couperosa alkaa helposti punoittamaan ja se onkin yksi syy siihen, että olen aika arka poskipunan käyttäjä. Tai jos käytän niin silloin sävyt ovat todella hempeitä. 
Poskipunaa olisi kuitenkin hyvä käyttää ihan jo siitä syystä, että kasvot näyttävät raikkaammalta ja ”eläväiseltä”

Se mikä tässä Physicians Formulan Murumuru Butter Blushissa on hyvää, se mukautuu ihon oman sävyn kanssa. 


Tämä ei ole pelkästään vain poskipuna vaan sen sisältämät ainesosat kosteuttavat, pehmentävät ja hoitavat  ihoa. Välttämättömiä rasvahappoja ja vitamiineja sisältävät murumuru-, cupuacu, ja tucumavoit antavat iholle myös kauniin hehkun. 

Kuvissa näkyvä sävy on nimeltään Natural Glow. Valikoimasta löytyy neljä eri sävyä. 

Tuoksu tässä on trooppisen herkullinen ja koostumus samettisen pehmeä, joka levittyy kasvoille kauniisti. Mukana tulee voidemaiselle tuotteelle tehdyn meikkisienen mutta itse tykkään levittää tämän siveltimellä. Olen testaillut myös Butter Bronzeria ja siihen ihastuin heti. Se kuuluukin mun perus meikkipakkiin ja on käytössä päivittäin tai siis  kun meikkaan. 
Siitä tuotteesta pääset lukemaan lisää TÄSTÄJos rakastat kesäisiä tuoksua, samettisen pehmeää koostumusta, toimivia tuotteita ja haluat päästä kesäisiin fiiliksiin myös pimeän syksyn ja talven keskellä, nämä tuotteet on just sulle tehty!  


Seuraavan kerran, kun käyt Cittarissa niin tsekkaa ihmeessä ja ihastu sinäkin. 
Love 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.