Lakkausunelmia : vesi

meren ranta


Tämä mun ja Lauran Lakkausunelmia -haasteen aihe ei voisi paremmin sopia tähän hetkeen. Aiheen teemana on vesi ja sitä vettä on nyt tullut ihan kunnolla ja tulee nytkin koko ajan, kun tätä kirjoitan. Luonnon kannalta vettä jo tarvittiinkin mutta kyllä se saisi pikkuhiljaa jo loppua ja aurinkoiset ja lämpimät säät tulla takaisin.  

Rakastan vettä ja mikä voisi ollakaan rentouttavampaa, kuin istua merenrannalla auringonlaskun aikaan ja olla. Vaikka Tampereellakin on järviä niin porilaisena
(pidän itseäni aina porilaisena vaikka olenkin Tampereella asunut jo 10 vuotta) Yyteri ja meri on kuitenkin se kaikki kaikessa. Ja siitä se idea sitten lähtikin. Kuvissa näkyvä hiekka on muuten Yyteristä ;) 


meriaiheinen lakkaus
Halusin siis toteuttaa hiekkarannan, jossa meri heittää rantahiekkaan aaltoja. Itseäni hieman hirvitti tämä idean toteutus ja toivon todella, että se myös välittyy teille näistä kuvista. 


Lakat joita käytin tässä lakkauksessa ovat seuraavat: 
-OPIn Mexico City Move-mint*
-Dependin 469*
-Gina Tricotin Marina
-essencen wild white ways*
-Berry M Majesty
Sinisillä ja kullanvärisellä hiekkalakalla tein liukuvärjäyksen ja sitten water spot -tekniikalla tein "aallokon vaahtoa" kynsille. 

Itse tykkäsin tästä lakkauksesta todella paljon vaikka alussa hieman hirvitti tämä. :D 


lakkausSitten muuten kannattaa ilman muuta käydä kurkkaamassa Lauran tekemä lakkaus Timantteja kynsillä -blogin puolelta. 


Oikein ihanaa sunnuntaita ja olethan muuten muistanut käydä osallistumassa tuoksuarvontaan, joka loppuu tänään. Jos et, niin arvontaan pääset TÄSTÄ

Love4 kommenttia :

 1. Nää on kivat (: mulla tuli tää ajatus kanssa mieleen, mutta en kuitenkaan sit tehnyt sitä :D

  VastaaPoista
 2. Tulipa kauniit kynnet ja tosiaan rantatunnelman niihin olet saanut hyvin luotua.
  Kaunista iltaa sinulle Marina <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, että onnistuin. :) Kiitos Outi <3 Kaunista maanantai-iltaa sinulle <3

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.