Uudistunut Tallink Spa & Conference kylpylähotelli

Ilmainen pressimatka 


Tallinna on yksi mun lemppari kaupungeista. Siellä jotenkin tuntee olonsa kotoisaksi ja viihtyisäksi. 
Tallinnassa tuleekin käytyä useampana kertana vuodessa ja tietysti yksi syy siihen on, että sinne ei tarvitse matkustaa tunti tolkulla. Laivamatka Helsingistä Tallinnaan kestää vain parisen tuntia.  
Kesäkuun alussa olin pressimatkalla Tallinnassa, jossa tutustuimme mm. Tallinnan uudistettuun Tallink Spa & Conference kylpylähotelliin. 

Uudistuksessa hotellin huonemäärä nousi 300 huoneeseen. Uuden ilmeen on saanut ravintola, aulatilat ja tietysti itse huoneet. Hotelliin tuli myös 25 ihan uutta superior-luokan huonetta. Syksyllä jatkuu vielä kokoustilojen remontointi.Kuva: Virge ViertekMe pääsimme  kurkistamaan muutamia uusia superior- huoneita ja mielelläni kyllä siellä nukkuisin. Huoneissa oli erilaisia sisustuksia ja tässä muutama kuva niistä.  Kuva: Virge ViertekLamppuihin kannattaa kyllä kiinnittää huomiota. Ne ovat upeita ja niitä löytyy paljon erilaisia. Muistakaa siis siirtää katseet myös kattoon. :) 

Tässä pieni video omasta huoneestani. 


Kun kylpylähotellista oli kyse niin totta kai me menimme myös nauttimaan itse kylpylästä. Kuva: Virge Viertek


Kylpylässä oli sisällä kaksi isoa allasta ja ulkona yksi sekä pari poreallasta. Kivan aikuismainen kylpylä. 
Kun oma lapsi on jo "aikuinen" sitä ei mielellään mene sellaisiin kylpylöihin missä lapset kiljuu korvan juuressa, ei millään pahalla! :) 


Se mikä on tässä kylpylässä erikoista niin voit esimerkiksi nauttia shmoothieta tai drinkkejä suoraan porealtaassa tai sitten pöytien ääressä altaassa. :) Suosittelen maistamaan smoothieta, se oli todella hyvä!
 Suomessa ei taida tälläistä mahdollisuutta olla. 


Kylpylässä on myös saunaosasto mistä löytyy useampia erilaisia yhteissaunoja. Ainut miinus oli, että ne saunat oli huonosti merkattu. Itsekin meni pari kertaa saunojen ohi ennenkuin kysyin neuvoa. 
Pääsimme myös ihaniin hemmotteluhoitoihin hotellin alakerrassa sijaitsevaan hoitolaan. Hotellista löytyy myös Fidel Cigar Bar. Siellä voit polttaa laadukkaita sikareita ja/ tai nauttia vaikka coktaileista upeassa sisutuksessa. 
Ravintola Neron sisustus on uusittu myös kokonaan ja oli sisustukseltaa ihanan erilainen, tykkäsin siitä todella paljon. Ihanaa, ettei kaikki ole aina samasta muotista tehtyjä. Masu taynnä olikin hyvä siirtyä hotellihuoneeseen. 
Uni tulikin nopeasti eikä montaa sivua kirjaa tullut luettua. Aamulla odottikin sitten vesijumppa jo klo 7.30! Se oli muuten kunnon jumppa eli suosittelen kokeilemaan,jos olette kylpylään menossa. 

Tallink hotellit tekevät muuten myös hyväntekeväisyysprojekteja lasten parissa, mikä on ihan huippua! Itselle tämä oli ihan uusia asia, oliko sinulle?

Kiitos kaikille yhteistyökumppaneille ihanista kokemuksista ja matkaseuralaisille tosi kivasta matkasta. Hauskaa oli ja naurettua tuli maha kippurassa. 

Tykkäätkö sinä käydä kylpylöissä? 

Ihanaa viikkistä! 

Love


  

1 kommentti :

  1. Samaisessa hotellissa on tullut useamman kerran yövyttyä, kun lapset olivat pieniä. Ny kävin siskon kanssa heinäkuussa uudestaan ja tykkään, että nyt värit ovat rauhallisiaja sopuisia. Kiva hotelli ja menen varmasti toistekin😁

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.