Bounce -meikkivoide


Tuote saatu 


Jokainen varmaan tietää beautublenderin tai on ainakin jossain vaiheessa kuullut puhuttavan meikkimunasta. Nyt tämä  meikkisieni on saanut jatkoa meikkivoiteella nimeltä The Bounce Liquid Whip Long/Wear Foundation. (huh mikä nimi)

Bounce


Meikkivoide tekee ihanan kevyen mutta myös peittävän lopputuloksen. Kevyen koostumuksensa ansiosta meikkivoidetta voi kerrostaa jos haluaa enemmän peittävyyttä. Omalle iholle riittää ihan yksi kerros, tykkään juurikin sellaisesta kuultavasta lopputuloksesta joka hieman peittää couperosaa.  
Bounce jättää iholle kauniin, samettisen lopputuloksen ja luonnollisen hehkun, joka kestää jopa 24 tuntia! Aika kova lupaus. 

Olen nyt testannut tätä kesän ajan ja kovimman testiin Bounce pääsi Porin Jazzeilla. Päivä oli kuuma ja tanssiessa ei voinut välttyä hikoilulta. 
Mutta onneksi meikkipohja pysyi kauniina koko illan. Dioriina blogin Marina Porin JazzeillaMinulla on pintakuiva aikuisen naisen iho ja kaikki meikkivoiteet eivät pysy kauniina koko päivää mutta tämä pysyy. Kiitos 
hyaluronihapon ja koivu-uuteen, jotka kosteuttavat ja suojaavat ihoa. 


Kätevä pakkausSe mistä itse tykkään myös paljon on tämä pakkaus. Pakkaus on suunniteltu käytettäväksi beautyblenderin kanssa, totta kai. Kuten näkyy pakkauksessa on beautyblenderin muotoinen alusta, johon meikkivoide tulee pumppua painaessa. Siitä on sitten kätevä töpötellä tuote meikkisienellä kasvoihin. Yhtä kätevää on levittää siveltimellä. Tällä tavoin ainakin itsellä kädet eivät suttaannu, koska itse otan meikkivoidetta aina kämmenselälle ja siitä sitten kasvoihin.

Pakkauksen toisella puolella on lukitus eli ei tarvitse pelätä, että meikkivoidetta on pitkin poikin meikkipussia. 

Meikkivoidetta on saatavissa 40 eri sävyssä eli aivan varmasti jokaiselle löytyy se oma sävy.

Eli jos haet itsellesi kevyttä, peittävää, kestävää ja hehkuvaa lopputulosta Bounce on varteenottava vaihtoehto. 


Alla oleva kuva on Sauna Openista  ja meikkipohja on tehty Bouncella. Dioriinan Marina Sauna Openissa TampereellaOlisi kiva kuulla sun kokemuksia tästä meikkivoiteesta. :) Me lähdemme  tästä Antin kanssa juhlistamaan meidän 1-vuotis hääpäivää <3 <3 

Rakkauden täytteistä lauantaita ja ihania venetsialaisia <3 

Love 


2 kommenttia :

  1. Vastaukset
    1. Tämä on kyllä siitä hyvä, että sopii aikuiselle ja nuorelle iholle. Ja lopputulos on kaunis. :)

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.