Lakkaushaaste: kuivamarmorointi

Hei siis, voi kääk mihin tää aika oikein menee?? Kohta on elokuu mennyt ja syyskuu kolkuttaa jo kohta ovella. Kuten siis arvata saattaa, nyt on taas lakkaushaasteen aika ja tämän kuun aiheena on kuivamarmorointi. 

Luulin aluksi, että tämä sujuu multa hyvin, mutta toisin kävi. En muista milloin viimeksi olen näin kauan tahinut yhden lakkauksen kanssa tai siis oikeastaan YHDEN KYNNEN!! 

Kuivamarmorointi on hieman kuin vesimarmorointi mutta ilman vettä. Kuivamarmoroinnin voi tehdä joko suoraan kynnelle tai sitten esim. kynsimatolle ja siitä sitten siirtää kynnelle. 
Itse aloitin tekemään sitä ensin matolle. Aluksi en keksinyt hyvää kuviota, sitten kun levitin päällyslakan niin se kuvio suttaantui. Arrrggggg...... Kun muuten sain kaikki onnistumaan en ollut tyytyväinen kuvioon, joten tein sen suoraan kynnelle. 

No, joudun senkin tekemään muutaman kerran enkä vieläkään ole siihen tyytyväinen mutta en vain voinut siihen yhtään enempää aikaa laittaa. Tähän meni siis pari kolme tuntia. 
Yksi virhe minkä tein on se, että painon liikaa tehdessäni tuota marmorointia, täytyykin treenata hellempää otetta. 

Lakoiksi valitsin ihan vartavasten vaaleanpunaista, koska maanantainan minulla oli ihana Lancomen pr-tilaisuus, jossa toiveena oli pinkki ja kynnet lakkasin siis vasta sunnuntaina. 

OPI:n Suzi Shops & Island Hops lakka on pääosissa. Tämä(kin)ihanuus oli vallan unohtunut. Näin pitkiin kynsiin olisi pitänyt laittaa vielä kolmas kerros, jotta lopputulos olisi ollut parempi. Keskisormessa kimaltelee AVONin hiekkalakka. 
Marmoroinnissa käytin myös OPI:n neonpinkkiä Hotter Than You Pink ja china glazen hologrammia nimeltä Astro-Hot. 
Loppusilauksen tein OPI:n Charmmy & Sugar lakkalla. 
Oikeastaan kaikki nämä lakat ovat jääneet unholaan Helmerin uumeniin. Tälläiset näistä tuli tällä kertaa ja saas katsoa mitä ensi kerralla on tiedossa. 

lakkaushaasteen kuivamarmorointi


Käy ihmeessä kurkkaamassa miten muilla haasteeseen osallistuneilla on marmoroinnin sujuneet. Klikkaamalla nimeä pääset suoraan postaukseen. Olisko sulla muuten jotain toivetta koristelutyylistä tai aiheesta tähän lakkaushaasteeseen? 

Niin ja nämä kynnet ovat mun omat peukaloita lukuunottamatta. Olen saanut paljon kyselyitä näistä. Tänä vuonna ovat kyllä kasvaneet ihan kivasti ja pysyneet pitkinä. :) 

Kivaa tiistaita! 

Love

7 kommenttia :

 1. Ai että, supersuloiset! <3 Itsekin tuskailin vähän liian painamisen kanssa, pitäisi selvästi treenata tätä tekniikkaa useammin :D

  VastaaPoista
 2. Apua miten ihanat, haluan nämä kynnet itselleni <3

  VastaaPoista
 3. Suloisen värinen lakkaus. Megablingbling kynnet ois aika cool nähdä!

  VastaaPoista
 4. Ihanat kynnet! <3 Tosi hienon kuvion olet saanut aikaan! Myös mulla oli ihan liian vahva ote ja painoin liikaa kuviota tehdessä. Eli taitaa olla yleinen ongelma. :D

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.