Lakkaushaaste: kukkasia kynsillä

Useat teistä varmaan muistaa, että blogin alkuvaiheessa pääpaino oli selkeästi kynsissä. Nyt vuosien saatossa kynsipostaukset ovat jääneet vähemmälle, oikeastaan todella paljon vähemmälle. En tiedä miksi, koska kuitenkin lakkailen ja koristelen kynsiä samaan tahtiin kuin aina ennenkin. Ehkä se johtuu siitä, että niitä ei vaan ole tullut kuvattua niin kuin ennen vanhaan. Muutosta on ollut muissakin blogeissa. Useat kynsiblogit ovat joko lopettaneet kokonaan tai sitten juurikin laajentuneet muihinkin aiheisiin.


Jotta kynsiblogit eivät ihan jäisi unholaan, päätinkin ottaa härkää sarvista ja tehdä asialle jotain. Kyselin innokkaita lähtemään haasteeseen mukaan ja pari bloggaajaa kerkesi lähtemään nyt mutta lisää on tulossa mukaan ensi kuussa. Muutkin ovat tervetulleita mukaan eli laita mulle viestiä, jos innostuit. 
 Postaamme kaikki samaan aikaan, joka kuun 20. päivä ja kaikki aina samasta aiheesta.  Vähän samaan tapaan, jos joku muistaa ne minun ja Heidin haastepostaukset. Ne löytyvät muuten haulla haaste. ;)

  Aloitamme haasteen kukka-aiheella. Lakkaukseen toteutukseen  sai vapaat kädet paitsi, että kukkasia pitää olla vähintään yhdessä kynnessä. 

Ensin ajattelin lähteä rohkeasti pitkästä aikaa leimaamaan mutta hermot meni. :D Kyllä se vaan niin on, että sitä leimaamistakin pitää harjoitella, jotta se onnistuu. hehku


Sain viime viikolla testiin Fnugin lakkoja. Niistä ensimmäisenä kynsille pääsi ihanan pinkki hologramlakka nimeltä Fnuglista. Fnugin lakoista olen postannut aikaisemmin TÄÄLLÄ.

Lakka levittyy hyvin, ei valu kynsinauhoille ja peittää loistavasti pitkätkin kynnet kahdella kerroksella. Omaan makuun sivellin on hieman liian kapea. Fnugin lakkoja myy ainakin Hehkut.FnugKoska se minun leimailu ei mennyt niin kuin Strömsöössä niin otin MILV:t käyttöön. Milvit ovat niin tuhottoman helppoja ja nopeita käyttää sekä niillä saa upean lopputuloksen vaivatta. Alle laitoin essencen valkoisen Wild White Way lakan. 

Topparina toimi Kiaran pikakuivattava päällyslakka. Olen tätä nyt käyttänyt kuukauden päivät ja lakka on toimiva ja voin kyllä suositella tätä kaikille. Leimaamiseen en kuitenkaan käyttäisi sitä. Milv:t ja Kiaran tuotteita myy CesarsShop.fi ja heidän kivijalkamyymälä Kynsilakkataivas. kukkasetKoska kyseessä on haaste niin käy ihmeessä tsekkaamassa millaisia kukkakynsiä muut ovat tehneet. Blogin kautta osallistui Timantteja kynsillä ja postaukseen pääset TÄSTÄ.

Instagramin kautta tässä kuussa haasteeseen osallistui @kynsisirkus. <-- nimeä klikkaamalla pääset instaan. 

Saas nähdä mikä on ensi kuun haaste ja olemmeko saaneet lisää osallistujia mukaan. 

Jos sinä innostuit lähtemään mukaan niin muista instassa tägi #kynsivaihtarit. Julkaisen muutamia kuvia sekä täällä blogin puolella, että facen ja instan puolella. :) 

Ihanaa keskiviikkoa! 

Love

12 kommenttia :

 1. Mulla on mennyt ihan ohi tuollainen haaste, vois kiinnostaa osallistua :) upea lakka, apua miten hieno ja ihanat Milvit <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi lakka on kyllä huikee. Tuu hei, ihmeessä mukaan! :)

   Poista
 2. Kiva, kun sait porukkaa jatkamaan meidän lakkaushaasteita ♥ Näitä kyllä ilolla seurailainen ja ehkä joskus osallistunkin jos vain aika sallii :)

  VastaaPoista
 3. Kauniit kesäkynnet olet lakkaillut.
  Ihanaa juhannusta Marina sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Outi <3 Juhannus ei ollut ihan niin ihana kuin odotin, sattui pieni onnettomuus ja tässä vieläkin ollaan varpaillaan onko Nemo kunnossa.
   Kivaa alkanutta viikkoa!

   Poista
 4. Miten multakin on tää mennyt ohi, ois just sopivasti kukkiakin kynsillä. :D Hieno lakka ja kauniit Milvit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No laita ihmeessä hei kuvaa ainakin tuonne blogin face-sivuille! Olisi ihana nähdä sun kynnet. :)

   Poista
 5. Hei hirmu kiva idea ja kaunis lakkaus! Mä haluun ehdottomasti mukaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Heli, ihan mahtava kuulla, tervetuloa!

   Poista
  2. Millais tää juttu nyt sit oikein toimii? Onko joku face-ryhmä vai miten sen aiheen sit saa tietää?

   Poista
  3. Laita mulle sun sähköpostiosoite millä oot facessa niin saan lisättyä sut siihen ryhmään. :)

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.