Aurinkotuotteet TOP 10, mukana kesän uutuus UV water Garnierilta

Eilen kirjoittelin siitä miten aurinko vaikuttaa ihoon ja miten tai oikeastaan kuinka paljon sitä aurinkosuojaa oikein kuuluu käyttää, jotta saadaan oikea teho tuotteesta. 
Sen jutun pääset lukemaan TÄSTÄ.



Tässä postausessa kerron omat aurinkotuote lempparit joita tällä hetkellä tykkään käyttää. 

Aurinkosuojat kasvoille

Muutama vuosi sitten olen auringosta saanut maksaläiskiä kasvoihini. Nuorempana minulle tuli auringosta pisamia. Silloin en todellakaan innostunut pisamista mutta nyt ottaisin ne paljon ennemmin kuin maksaläiskät. Onneksi siihen löytyy apuja. Tästä syystä alan käyttämään jo helmikuussa aurinkosuojaa ja keväällä siirryn sitten jo suojakertoimiin 30 tai 50. Onneksi nykyään 50 kertoimella olevia voiteita löytyy ihanan kevyenä koostumuksena ja niitä voi käyttää myös meikin alla. 




Piz Buin ultra light Dry touch face fluid on ihanan kevyt fluid, missä on mukana Piz Buin tuttu tuoksu. Voide imeytyy nopeasti eikä jätä tahmeaa pintaa. Sopii myös meikin alle. Suojakerroin SPF 30

La Roche-Posay Anthelios Ultra on tuoksuton, kevyt, nopeasti imeytyvä voide suurella SPF 50 suojakertoimella. Tämä sopii myös herkälle silmänympärysiholle ja piilolinssien kanssa käytettäväksi. 
 Tämän koostumus yllätti minut täysin ja kannattaa ihmeessä kokeilla, jos haluat isot suojakertoimet. 

Molemmat löytyvät apteekeista mutta Piz Buin on myynnissä myös muuallakin. 

Seuraavaa tuotetta ilman en lähde ovesta ulos. :D 


Tämä Garnierin kuivasuihke SPF 50 on ihan ehdoton varsinkin, jos käytät meikkiä. Tätä voi suihkia kasvoille mennen tullen ilman, että meikki menisi piloille. Tästä olen kirjoitellut TÄÄLLÄ enemmän. 
Tämä löytyy mm. marketeista, itse ostin Sokokselta.





Toinen erikoistuote on Dr. Schrammekin Solar+ Protect Fluid. Kyseessä on uv-suojan sisältämä seerumi. Tuotteessa on ensinnäkin suojakerroin SPF 50+. Se mikä tekee tästä ihan huipun on se, että voit sekoittaa tätä oman lempipäivävoiteen sekaan ja saada siitä näin aurinkosuojatuotteen. Voit myös levittää seerumia tarvittaessa kasvoille mutta ei meikin päälle. Tämä on tuoksuton. Tuote myynnissä hoitoloissa.


Aurinkotuotteet vartalolle

Itsellä decoltee on päässyt muutamaan otteeseen hieman palamaan nuorempana ja valitettavasti sen nyt näin vanhemmiten kyllä huomaa. Siitä syystä käytänkin siinä kohta aina vähintään SPF 30. Muualle levitän sitten SPF 20. Erilaisia koostumuksiakin löytyy mikä antaa kivasti vaihtelua. 

UV water

Piz Buinilta löytyy tällä hetkellä kaksi lempparia ja molemmissa niissä on SPF 30. 

Wet Skin on aurinkosuojaspray, jota voi suihkutella niin kuivalle kuin märälle iholle. Loistava tuote rannalle mukaan. Wet skin- teknologian avulla suihke läpäisee veden ja imeytyy suoraan ihoon antaen suojan. Imetyy nopeasti eikä tahraa eli ei muuta kuin suihkimaan. 
Toinen lemppari on Tan & Protect on koostukseltaan perinteinen voide mutta sisältää Melitanea, joka nopeuttaa rusketusprosessia lisäämällä ihon omaa melaniinin tuotantoa. Hien- ja vedenkestävä. Hyvä valinta, jos haluat kauniin rusketuksen ja samalla kuitenkin hyvän suojan. 
Molemmissa on tuttu Piz Buinin tuoku, mikä tuo mieleen kesän ja lämmön. 

ACOn SPF 30 sun lotion aurinkovoide on puolestaan hajusteeton ja syväkosteuttava. Vaikka purkissa lukee lotion niin voiteeksi tämän itse lukisin kyllä. Voide on muuten myös vedenkestävä. Kuivaihoiselle hyvä valinta! ACOt myynnissä apteekeissa.

Viimeisenä tämän kesän uutuus Garnierin UV water. Tämä on tullut myyntiin viime kuussa. 
UV waterissa on uusi innovaatio.Koostumus tässä on todellakin vesimäinen nimensä mukaan. Vesi imeytyy nopeasti ja tuntuu iholla todella miellyttävältä. Mukana on aloe vera vettä, joka raikastaa ja kosteuttaa ihoa. Tätä on ihana suihkutella hellepäivinä, tuntuu iholla viileältä.

After sun- tuotteet 

Eikäs muuten saa unohtaa niitä after sun tuotteita. After sun tuotteet rauhoittavat, kosteuttavat ja viilentävät ihoa auringossa olon jälkeen. After sun voiteet auttavat myös rusketusta kestämään pitkäkestoisempana ja kauniina. 




ACOn After Sun Milk sisältää ihoa pehmentävää shea-voita ja Canola-öljyä, eikä saa unohtaa E-vitamiinia Total Tanning System- koostumus aktivoi ruskettumista. Kosteuttaa ja rauhottaa ihoa. Tässä on mukana hento tuoksu ja koostumus voidemaisempi. 


 Piz Buin after sun:ssa on mukana E-vitamiinia, joka ehkäisee ihoa ennenaikaiselta ikääntymiseltä ja minttu-uutetta, joka viilentää ihoa. Kosteuttaa tehokkaasti 24 tunnin ajan. Tuoksu on kivan raikas. Koostumus on kivan geelimäinen ja mukava levittää iholle kuuman päivän jälkeen.  

 Oliko mukana omia lemppareita? 

Osa tuotteista saatu testiin
  

Love




Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.