Green peel- yrttikuorinta


Sain tuossa juuri ennen pääsiäistä mahdollisuuden tutustua Green Peel- yrttikuorintaan Tampereen Beauty Bakery:ssa. 
Jonkin verran tiesin etukäteen mitä tuleman piti. 
Monesti, kun mennään kasvohoitoon ja yrttikuorintakin kuulostaa ihan kivalta, mieleen tulee heti ihana hemmottelu. Green Peel -yrttikuorinnan kanssa ei ihan hemmotteluhoidosta voi puhua. Yrttisyväkuorinta on lääketieteellisesti kehitetty biologinen syväkuorinta, joka on tunnettu maailmanlaajuisesti on valmistettu yli kahdestakymmenestä erilaisesta eurooppalaisesta ja itämaisesta yrtistä, ilman kemiallisia

lisäaineita. Yrttikuorinta sisältää mm. kehäkukkaa, orvokkia, spirulinalevää, peltakortetta ja aloe veraa. Kyseessä ei ole mikään uusi hoito vaan yli 50 vuotta vanha menetelmä. 

Green Peel sopii kasvoille, käsille ja vartalolle. Hoito lisää ihon omaa verenkiertoa ja aiheuttaa ihon ylimpien kerrosten kuoriutumisen. Yksi menetelmä, kolme eri asteista hoitoa. 

Hoidot


Green Peel Fresh Up on hellävarainen yrttihoito ihon kirkastamiseen ja virkistämiseen.
Green Peel Energy on täydellinen anti-age hoito väsyneelle ja veltostuneelle iholle. 
Green Peel Classic on nimensä mukaan yrttihoitojen klassikko ja tehokkain. Hoito uudistaa ihon viidessä päivässä. Sopii hyvin ikääntyvälle ja vaurioituneelle iholle. Hoito vaatii myös jälkihoidon viiden päivän jälkeen kuorinnasta. 


Green Peel ClassicIkää mittarissa on 43- vuotta ja aurinko on tehnyt tehtävänsä niin minulle tehtiin Green Peel Classic hoito. 
Heti hoitolaan päästyäni Anu antoi minulle muutaman lapun, jonka minun piti täyttää ennen hoidon aloittamista. On hyvin tärkeää kartoittaa lääkkeet yms. koska hoidolla on myös kontraindikaatioita. 

Hoitoa ei voi tehdä mm. silloin kun olet raskaana, syöt Roaccutan lääkettä, ihossa on häiriötila jne. 

Kun olimme saaneet paperityöt tehtyä, siirryimme hoitohuoneeseen. Hoitohuoneessa Anu vielä tarkasteli ihoani ja varmistettiin hoidon sopivuus minulle. 
Hoito aloitettiin tietysti ihon puhdistuksella. Tämän jälkeen yrttiseos levitettiin kasvoilleni ja Anu aloitti hieromaan sitä kasvoilleni 7 minuutin ajan. Tässä vaiheessa hoitoa voidaan vielä tehostaa hieronnan kestolla ja painolla. 
Hoidon alussa ei tunne ollut mitenkään erikoinen, mutta mitä kauemmin yrttejä hierottiin ihoon, pientä nipistelyä alkoi tuntumaan. 
Ihon puhdistus yrteistä tehtiin painellen, jottei juuri ihoon hierotut yrtit olisi lähteneet pois. 
Lopuksi Anu levitti iholle Blemish Balmin tasoittamaan ihon pintaa. 

Kotihoito 

 Kotona tehtävä hoito Dr.med Christine Schrammek- ihonhoitotuotteilla on erittäin tärkeää, eikä sen kanssa saa laiskotella.  Mitään muita tuotteita iholle ei saa laittaa ennen jälkihoitoa eikä ihoa saa kastella. Tämän vuoksi menin itse juuri ennen pääsiäistä hoitoon, koska teen myös myyntityötä niin punakka iho, missä on nahkariekaleita ei näyttäisi kovin hyvälle. :D 
Sain mukaani myös kotihoitotuotteet. Settiin kuuluu: Special Care cream tai Special Regulating cream sekä Blemish balm ja Herbal care lotion, jolla suoritetaan ihon puhdistaminen. Jälkihoidon jälkeen ihoa hoidetaan vielä myös Herbal Care-ampulleilla kuuden päivän ajan. 

Kun Anu sanoi, että iho kuoriutuu ja pieniä nahkariekaleita saattaa näkyä, näin silmissäni heti jalkani kuorintasukkien jälkeen. :D Onneksi kasvojen iho ei todellaan kuoriutunut ainakaan omalla kohdalla niin paljon. Kuoriutumisen voimakkuus vaihtelee jokaisen oma ihon rakenne, reagointikyky, aineenvaihdunta ja marraskesin paksuun. Iho uusiutuu oli sitten kuoriutuminen voimakasta tai ei. Ihon täydelliseen uusiutumiseen menee 28 päivää, jolloin iho on parhaimmillaan. 

Hoidon jälkeen iho punoitti hieman mutta ei lainkaan niin paljon, kun mitä luulin. Illalla alkoikin sitten tuntua kiristystä mutta se ei tullut yllätyksenä, Anu oli siitä varoitellut. Tiedätte sen tunteen, kun jonkin pesuaineen jäljiltä iho oikein huutaa kosteutta. Se tunne kertaa 100! Ihon kuivuus sai juonteet näkymään vielä enemmän tai ainakin omasta mielestä siltä tuntui. Iltasella iho alkoi punoittaa enemmän ja samalla myös se kuumotti aikaslailla. Iho oli myös aika kosketusarka, juurikin niiden yrttien johdosta. Hiljaa taputellen lisäsin säännöllisin ajoin voidetta ja se sai ihon rauhoittumaan aina hetkeksi. 


Lauantaina iho alkoi pikkuhiljaa jo rauhoittumaan. Punoitus, kuumotus ja ihon kiristely alkoivat helpottaa. Joka aamu olin naama kiinni peilissä, että joko nyt niitä riekaleita näkyy. Taisi olla maanantai-illalla, kun kuoriutuminen alkoi näkymään ihossa. Ihon kuoriutuminen oli omalla kohdalla todella pieni muotoista mutta sehän on yksilöllistä eikä ole kuitenkaan verrattavissa kuorinnan tehoon. Green Peel Classicin hinta on Beauty Bakeryssa 235€. 
Hinta sisältää itse kuorinta- sekä jälkihoidon, että 6vrk:n tehoampullipaketin kotikäyttöön. 

Green Peel Classic- kuorintahoidon voi uusia aikaisintaan 3 viikon jälkeen jälkihoidosta, riippuen tietysti ihon kunnosta ja tarpeista (max.kerran kuussa). Epäpuhtaalle iholle jatkohoito suositellaan vähintään kolmen viikon jälkeen. Ohuelle iholle seuraava hoito voidaan suorittaa noin 4-6 viikon jälkeen.

Optimum protection cream SPF20 on voide joka on syystä ostaa myös varsinkin näin keväällä ja kesällä. Kyseessä on yhdistelmä voide joka rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa ja samalla siinä on aurinkosuoja. Sama voide sopii niin kuivalle kuin rasvaisellekin iholle. 

Otsan juonteet olivat madaltuneet jo ensimmäisen hoidon jälkeen. Voin vaan kuvitella millainen iho olisi jos hoidon ottaisi kuuriluontoisesti. Suosittelen kyllä kokeilemaan, jos haluat näkyviä tuloksia. 

Osa kuvista on Anun ottamia hoitolassa. Olin ottanut kuvat myös kotihoitotuotteista mutta rikki mennyt muistikortti vei ne menneessään. 

Miltähän tämä hoito mahtaisi tuntua alleissa tai reisien selluliitissa? 
Joko kukaan kokeillut tätä hoitoa vartalolle?Tarjous: sarjahoitona otetusta Green Peel Classicista saa koodilla *dioriina* neljännen hoitokerran -50% normi hinnasta. :) 


Huomenna muuten tulossa kauneusbloggaajien meikkihaaste eli tiedossa meikkausta. 

Ihanaa sunnuntai-iltaa kaikille! 

Love

2 kommenttia :

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.