TOP5: Kosteuttavat yönaamiot

Nyt viimeistään kannattaa kaivaa kaikki kosteuttavat ihonhoitotuotteet esille, koska ensiviikolle luvataan kovia pakkasia. Naamiot ovat mun lempi ihonhoitotuotteita ja varsinkin yönaamiot.
 Yönaamiot ovat myös laiskan ihmisen helpotus.:D Ne ovat ihanan helppoja käyttää ja ne tekevät tehtävänsä juurikin silloin, kun iho on kaikista vastaanottavaisempi hoitoaineille. Listasin tähän 5 ihanan kosteuttavaa yönaamiota. 

Polaar IceSource kosteuttava naamio ja V 10Plus Okinawa Deep Sea Water Mask

polaar ja V 10Plus



Polaar ihonhoitosarjaan olen tutustunut töiden kautta. Polaarin kosteuttavaa naamiota voi käyttää 10 minuutin naamiona tai sitten yönaamiona, kuten minä käytän sitä aina. Vaikka naamion koostumus on yllättävän kevyt ja geelimäinen, se kosteuttaa kuitenkin tehokkaasti. Naamio sisältää mm. enkapsoloitua jäätikkövettä, hyaluronihappoa ja merilevää. 
+ ihanan raikas tuoksu

V 10Plus Okinawa Deep Sea Water Mask kosteuttaa ja lisää ihon kimmoisuutta. Naamiota suositellaan laitettavaksi muuten myös silmien ympärille. Koostumus tässä on kirkas ja geelimäinen. Naamio on valmistettu Okinawan saarta ympäröivän meren mineraalipitoisesta vedestä ja sisältää mineraalien lisäksi merilevää ja hyaluronihappoa. 
+kevyt koostumus 
- jäin kaipaamaan tuoksua


Origins Drink Up Intensive overnight mask




Jos kaksi edellistä naamiota oli geelimäisiä niin tämä on todella täyteläinen. Tämän naamion kannattaa jo hyvissä ajoin ennen nukkumaan menoa levittää kasvoille, koska tämä ei ihan heti ihoon imeydy. 
Vaikuttavina ainesosina tässä on mm. merilevä, avocadoöljy ja aprikoosin siemenöljy.  
+ ihanan hedelmäinen tuoksu

Exuviance Deep Hydration Treatment ja diego dalla palma s.o.s gel mask




Exuviance on hoitolasarja ja ehkä siitä syystä se ei ole monelle tuttu. Tuotteet ovat loistavia ja tämä Deep Hydration Treatment naamio on yksi lemppareista. Naamiota käytetään hieman erilailla kuten yleensä yönaamiota käytetään. Tämä tulee meinaan yövoiteen alle. Naamion annetaan imeytyä ihoon 5 minuuttia ja sen päälle laitetaan vielä yövoide. Koostumus on geelimäinen. Vaikuttavina raaka-aineina on mm. kurkku-uute.
+ tuoksu miellyttävä

diego dalla palman naamiosta olen kirjoitellut jo vuonna 2015 ja sen jutun pääset lukemaan TÄSTÄ.
Yhä vieläkin tämä naamio on yksi lemppareista. Koostumus on jo nimensä mukaan geelimäinen ja imeytyy nopeasti ihoon. Naamio sisältää 63 vaikuttavaa ainesosaa.
+ hurmaava tuoksu


Tässä oli minun TOP5 kosteuttavaa yönaamiota. Oliko listassa sun lempparinaamiota vai onko se joku muu? 

Oikein ihanaa sunnuntai-iltaa. <3 

Osa naamioista saatu blogiin testiin

Love


8 kommenttia :

  1. Tuo Originsin naamio on todella tymäkkää, ja kosteuttaa hyvin!

    VastaaPoista
  2. Mulla käytössä v10plus naamio. Tykkään kovasti.

    VastaaPoista
  3. Kuiva iho on ollut koetuksella jo jonkin aikaa ja kosteuttava naamio käytössä melkein joka ilta. Originsin naamio on näistä tutuin ja sitä kannattaa tosiaakin levittää hyvissä ajoin ennen maate menoa, muuten on aika lähmäinen tyynyliina tiedossa. Lostotuote:) Kiitos vinkeistä! Täytyypä kokeilla jotain muutakin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä Sari ja kiva kuulla, että sait uusia vinkkejä kosteuttaviin naamiohin.

      Poista
  4. Olen kuullut pelkkää hyvää 10Plus Okinawa Deep Sea Water Maskista joten sitä tekisi mieli kyllä kokeilla! Naamiot on mun suosikkeja silloin kun iho tarvitsee nopeaa hoitoa. Naamiossa parastahan on se kun tuloksen huomaa heti käytön jälkeen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa kyllä testata se! Naamiot on niin ihania ihonhoitotuotteita ja tuloksen huomaa kyllä heti.

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.