Vivosmart 3 arvonnan voittaja

Tämä viikko on mennyt taas kerran ihan liian nopeasti. Suunnitelmissa oli julkaista parit postaukset, siivota kaappeja, järjestellä paikkoja, käydä valokuvia läpi ja jne. No, nehän olivat vain suunnitelmia. Työreissu Poriin, Hehkun avajaiset täällä Tampereella, Stockmann Herkun tilaisuus eilen illalla ja  plus muut työt pitivät minut kiireisenä. Onneksi nyt viikonloppuna on aikaa ja saan tuota listaa lyhennettyä. 

vivosmart 3


Garmin Vivosmart 3 on nyt arvottu. Arvontaan osallistui ihan mahtava määrä, kiitos kaikille osallistujille! Jos nyt tällä kertaa onni osunut kohdalle niin ehkä sitten ensikerralla. :) Facebookissa menee kohta 1000 tykkääjän raja rikki, niin silloin viimeistään arvotaan jotain kivaa! 

Teiltä tuli ihan mahtavia ehdotuksia eri toimminoista mitä voisi vielä aktiivisuusrannekkeesta löytyä. Toivottavasti Garmin on tehnyt muistiinpanoja. :D 
Tässä niistä muutamia: 

-Sellaisen ominaisuuden, että ranneke piippaisi varoituksen aina kun yritän syödä herkkuja :D
-Olisi aika kiva, jos tuollainen ranneke muistuttaisi veden juomisesta ja selän suoraksi oikaisemisesta.
-Sen, että se jotenkin mystisesti osais laskea syödyt kalorit :p
-Tälläistä ihmistä varten, joka on laiska liikkumaan, toivoisin laitetta, joka antaisi sähköiskun kun on tarpeeksi kauan paikallaan. 
-Askelten mittaus sillon kun työntää rattaita! Monet mittarit jättää lasketta sillon
-Virtuaalisen valmentajan eli kello vain kertoisi mitä treenata ja milloin.Tällä kertaa voittaja löytyi täältä blogin puolelta ja hänen vastauksensa oli :Siin on jo kaikki. Kommentin jätti anonyymi ja hänen meili alkaa jope...

Voittajalle laitan viestiä ihan kohta. 

Onneksi olkoon uudesta treenikaverista!! 

Oikein ihanaa viikonloppua kaikille! <3 <3 
Love


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.