Hurmaavat tuoksuparit Mennään naimisiin-lehteen.

Tuossa viime vuoden lopulla kerroin mahtavista työjutuista ja silloin en niistä voinut vielä puhua. Nyt voin. Osa teistä on varmaan nähnytkin jo facen taikka instan puolella kuvia liittyen tähän. 
Tammikuun 13.päivä julkaistiin uusi Mennään naimisiin-lehti. Lehdestä löytyy kaksi minun tekemään artikkelia! 
 Se on ihan uskomattoman magee fiilis saada käteen lehti, joka tuoksuu painomusteelle ja selatessa sivuja yhtäkkiä esiin tulee tutut kuvat ja teksti sekä otsikon alla oma nimi. 

Kun minulta kysyttiin asiasta, en hetkeäkään miettinyt vaan vastasin heti kyllä. :D Myöhemmin vasta aloin miettiä, mihin sitä tuli luvattua. Jos olisin ollut palkkatyössä niin en ehkä olisi heti ollut valmiina mutta yrittäjänä sitä pitää aina yrittää. :) 

Onneksi yritin ja lähdin rohkeasti mukaan ja nyt haluan tehdä jo lisää. On ihanaa päästä suunnittelemaan juttua, tekemään taustatyötä, haastattelemaan ja tietysti myös kuvaamaan! Toinen artikkeli käsitteli kulmia ja toinen hurmaavia tuoksupareja.

 Eihän häitä voi olla ilman tuoksuja ja mikä parasta, tuoksuparit täydentävät toinen toisiaan. Tuoksut luovat muistoja ja tuoksun avulla palaat tärkeään päivään aina uudelleen ja uudelleen. 
Mikä loistava valinta hääparille, täydentäväthän hekin toinen toisiaan. 

Emporio Armani Because It's You ja Stronger With You


tuoksupari


Tuoksupari huokuaa romantiikkaa ja rakkauden voimaa. Naisten tuoksu on kukkaishedelmäinen ja miesten puolestaan itämainen fougere-tuoksu. Molemmissa tuoksuissa pohjalla on aistillinen ja viettelevä vanilja. 


Zadig&Voltaire Just Rock! 


tuoksupariTämä tuoksupari on kuin tehty ihanille ikinuorille ja niille, ketkä nauttivat elämästä ja ottavat siitä kaiken irti. 
Naisten tuoksu on herkullisen metsäinen ja kukkainen, kun taas miesten tuoksu on metsäinen ja mausteinen. Tuoksuja yhdistää sydäntuoksussa olevat musta vanilja ja pohjatuoksussa patsuli ja suitsuke. 

Boucheron Quatre Absolue de Nuit


tuoksupariTuoksupari karismaattiselle ja itsevarmalle parille. Parille, joka haluaa tasapainotella perinteiden ja modernin välillä. Kuitenkaan unohtamatta eleganssia ja rock 'n' rollia. 
Naisen tuoksu on puuterinen, orientaalinen kukkaistuoksu. Miehen tuoksu puinen ja mausteinen. Yhdistävä tekijä on pohjatuoksun ihana ja viettelevä vanilja. 


Vaikka puhuinkin tässä nyt hääpareista, nämä tuoksut sopivat kaikille! :) 

Mennään naimisiin Facebook-sivuilla arvotaan näitä tuoksupareja. Emporio Armanin tuoksupari on jo arvottu mutta kaksi muuta on tulossa. 

Tähän sopii niin hyvin tägi #ilovemyjob. <3 Mitähän kaikkea ihanaa tämä vuosi tuokaan tullessaan? 


Love


8 kommenttia :

 1. Pitää katsoa löydänkö jostain ko.lehden kätösiini, mielenkiintoista olisi lukea nuo sinun artikkelisi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lehti on myynnissä vielä hyvän aikaa eli pitäisi kyllä löytyä. :)

   Poista
 2. Siis niin upean tilaisuuden olet saanut. Ihania tuoksupareja, noista voisin jonkun valita miehelle ja minullekin.
  Mukavaa keskiviikkoiltaa Marina <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli kyllä mahtava työkeikka. Ihana yllätys oli myös tuo kannessa oleva kulmat kuntoon teksti. :) Se on se mun toinen juttuni lehdessä. :)

   Poista
 3. Mahtava tilaisuus eikä ihme sillä kuvasi ovat äärettömän kauniita ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli kyllä mahtava juttu ja toivottavasti saan tehdä näitä vielä lisää. Kiitos Maiccu, ihana kuulla näin mahtavaa palautetta. <3

   Poista
 4. Mahtavaa, onnea uudesta aluevaltauksesta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Pauliina <3 Tämä on just sitä mitä haluan tehdä!

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.