Klassikkoja kasvoillaYhteistyössä Instrumentariumin kanssa
Huhtikuun alussa minä ja ihana ystäväni Tinskun keittiössä ja Tyynen kaa-blogin Tiina, suuntasimme Suvilahteen ja siellä pidettäviin Bloggers' Inspiration Day-päiville.
Nämä päivät ovat kyllä loistavia siitä, että siellä tapaa aina ihania kollegoja, tuttavia, kavereita ja tutustuu myös samalla uusin ihmisiin. Niin ja saa myös vinkkejä kaikista ihanista tuotteista, kuten esimerkiksi näistä Instrun Heritage kehys- ja aurinkolasibrändistä. 


Spectacles of time

Heritage on italialainen brändi, joka edustaa ajatonta tyylikkyyttä ainutlaatuisilla yksityiskohdilla ja aidolla käsityöllä.
Päivillä pääsimme tutustumaan Spectacles of time- mallistoon. Mallisto on saanut inspiraationsa menneiltä vuosikymmeniltä. Malliston kehykset ja aurinkolasien kuviot jäljittelevät luonnon elementtejä ja ne ovat valmistettu kiiltävästä asetaatista.

Pitihän sitä sitten itsensä kuvauttaa lasien kanssa ja kiitos kuvasta kuuluu valokuvaaja Sanni Riihimäelle.
Itse tykkään niin paljon 1940- luvun pilotti laseista mutta ne ei vain omasta mielestä sovi kasvoilleni. Silti, joka ikinen kerta niitä kokeilen, jos vastaan niitä tulee :) Tästä pääset katsastamaan mitä muita vuosikymmeniä on mallistossa mukana.
Tässä vielä Instrun pisteeltä kuvattu video, tuttujakin siellä näkyy vilahtavan :) 
                     

"Klassikkokehykset eivät vanhene koskaan, vaikka niiden syntymästä on jo iäisyys"

Love

2 kommenttia :

  1. Valinnan vaikeus tulisi kyllä. Niin paöjon kivan näköisiä pokia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se valinta tuossakin oli hieman hankalaa mutta onneksi silti valinnan varaa löytyy, jotta jokainen löytää omansa :)

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.