Clarinsin kevät 2017 leikkii valoilla ja varjoilla

Yksi varma kevään merkki on se, kun Clarinsilta tulee kevätmeikit myyntiin. Tänään kyllä sitä luuli olevansa keskellä talvea :D Lunta tuli ihan kunnolla ainakin täällä Tampereella. 

Kokoelmassa on mukana vanhoja tuttuja uusilla sävyillä mutta myös ihan uusia tuotteita, jotka yllättävät ihan täysin. 
Kuten jo tuossa otsikossa kerroin, kevään 2017 meikissä leikitään varjolla ja valolla. 

Ombre Iridescente



Nämä ihanat helmiäsluomivärit ovat tuttuja jo viime vuodelta. Voidemaisen ja puuterimaisen koostumuksen ansiosta luomivärit levittyvät helposti myös ihan sormin. 
Tänä keväänä valikoimaan saadaan 3 uutta sävyä ja kaikki jäävät myös pysyvään valikoimaan. Tuosta linkistä pääset katsastamaan viime vuoden sävyt. 


All-In-One pen




All-In-One kynä on kuin silloin nuorempana ne kuulakärkikynät, missä oli 4 eri väriä samassa kynässä. Kuinka moni muistaa ne? Itselle tuli hymy huulille tästä ja muistoja mieleen siitä, kuinka kätevää oli päiväkirjaan tehdä tärkeitä merkintöjä kynää vaihtamatta mutta sai kuitenkin osan tekstistä kätevästi eri värillä tosi nopeaan esim. nimen ympärille ihania punaisia sydämiä :) Hih, kun olisikin ne kaikki päiväkirjat vielä tallella jossain. 



Tällä monivärikynällä rajaat niin huulet ja silmät sekä saat kätevästi tehtyä myös kulmat. Itse käytän kynän sinistä silloin kun haluan kirkastaa katsetta, ruskeaa taas muuten arkisin. Huulenrajaus on kivan neutraali ja aikas lähellä omaa huulten väriä. Tämä kynä on tosi kätevä muuten reissussa, kun samassa pakkauksessa on useampi tuote.
Jos mielesi alkoi halajamaan tätä entisaikojen suosittua koululaiskynää niin älä mieti turhan pitkään, tämä nimittäin on kausituote. 


4-Colour eyeshadow palette 



Tämä paletti yllätti minut sävyillään. Kevätkokoelmasta, kun on kyse niin, jotenkin odotin hempeitä kevätsävyjä mutta paletista tulikin esiin harmaita sävyjä kolme ja yksi vaalea helmiäissävy. Sävyt on valittu erityisesti smokey eyes-silmämeikkiä varten. Paletin vaaleammat sävyt sopivat hyvin myös arkikäyttöön ja töissä olenkin näitä käyttänyt. Tummimmalla sävyllä olen välillä tehnyt ihan vain rajauset. Intensiivisemmän lopputuloksen saamiseksi luomivärejä voi käyttää veden kanssa. 


Joli Rouge Brillant-kiiltopuna



Tutut, ihanan hoitavat Joli Rouge Brillant- kiiltopunat ovat saaneet 3 ihanaa uutta kausisävyä tänä keväänä. Huulipunat sisältävät shine booster+-yhdisteen ja hienojakoista helmiäistä, jotka saavat valon heijastumaan huulilta todella kauniisti. Hoitavuutta punalle antavat mangoöljy, proseramidit ja luomusuolayrttiuute. 

Tyylikäs kullan värinen hylsy ja ihana tuoksu viimeistelevät punat <3 

Facial Contouring Palette



Clarins


Kasvojen muotoilupaletti on juurikin omiaan tuomaan valoa ja varjoja kasvoille. Samalla saat muotoiltua kasvoja ja tämä paletti on ihan loistava aikuiselle iholle.

Paletti pitää sisällään kolme erisävyistä puuteria. Vaalealla puuterilla saat tuotua kasvoille sitä valoa eli korostamaan kasvojen korkeimpia kohtia esim. kulmaluu ja poskipäät. Tumma puuteri sopii sitten niihin varjostuksiin ja kasvojen muotoiluun. Viimeisenä on poskipuna, joka tuo raikkautta kasvoille. 
Kaikki ovat mattasävyjä ja sävyt keveitä eli sopii erittäin hyvin myös nuorelle tai aikuiselle aloittelijoille eikä tarvitse pelätä lopputulosta. 
Tämä on muuten kausituote eli kesän on vielä myynnissä. 

Kevätkokoelmaan kuuluu myös muutama muukin tuote:

- Shaping Facial Lift, kohottava seerumi
-Beauty Flash, ihon pikavirkistäjä
-Be long Mascara, pidentävä ripsiväri ja 
-Perfect Eyes & Brows Palette, kulmakarvapaletti


Omia lemppareita ilman muuta kokoelmasta ovat Facial Contouring Palette ja All-in-One- monivärikynä. Alla olevassa kuvassa olen rajauksessa käyttänyt juurikin tuota All-in-One kynän sinistä väriä. 



Kuinka moni muistaa tuon monivärikynän? :) 

Love


16 kommenttia :

  1. Huulipunat ja vaaleanpunainen luomiväri ovat omat lempparit. :) Muistan hyvin noi kynät, ne vielä tuoksuivat hajuvedelle. :D

    VastaaPoista
  2. MUISTAN nuo kynät! :D Ne olivat aivan mahtavia! Hauska idea tuoda tuo nostaginen juttu meikkikyniin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi oli ihan huippuja :D Kiva nähdä mitä kaikkea muuta nostalgista on tulossa :)

      Poista
  3. Muistissa on tuo kynä :)
    Tuo contouring paletti on aivan ihana.
    Mukavaa viikkoa Marina ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuolla palettilla on hyvä kyllä aloittaa varjostuskokeilut ja ihan mahtava myös näin aikuiselle iholle.
      Ihanaa äitienpäivää Outi <3

      Poista
  4. Nuo helmiäisluomivärit näyttävät todella kauniilta! Pitääkin seuraavan kerran kosmetiikkaosastolle eksyessä käydä katsomassa tuota ruusuista väriä tarkemmin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ilman muuten hei kannattaa käydä katsastamassa. Näiden koostumus on samettinen, ihan varmasti ihastut Ilona näihin :)

      Poista
  5. Ukillani oli nelivärinen kynä, jolla hän teki kirjojensa ja muiden julkaisujensa käsikirjoituksiin eri värisiä merkintöjä. Kynä oli mielestäni superhieno ja olin aina onnellinen kun sain sillä piirrellä.

    Tuossa muotoilupaletissa näyttää olevan sävyt kohdillaan, ei liian tummaa eikä kiiltävää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana muisto <3
      Juurikin tuosta syystä loistava valinta aikuiselle iholle.

      Poista
  6. Tuo monivärikynä pitää kyllä hommata, ihan jo lapsuusmuistojen vuoksi. :-D Kiva kuulla, että kynä on kuitenkin myös käyttökelpoinen, eikä vain "hauska mutta toimimaton" jippo.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Huulenrajausta olen käyttänyt vähiten mutta muita värejä kyllä :)

      Poista
  7. Monivärikynät oli kyllä kivoja

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.