essien kevät 2017 -kokoelma, b'aha moment

Yksi asia mitä odottaa joka kevät on essien kevätkokoelma ja ensimmäiset sinivuokot ja tottakai lämmittävä auringonpaiste. 


essien lakkoja ei vain voi kehua liikaa, ne kun vaan ovat niin pirun hyviä. Sattuuhan sitä välillä joukkoon aina hieman hankalampi yksilö mutta yleensä lakat ovat toimineet moitteettomasti. Sivellin on iso, koostumus on tarpeeksi jämäkkää eikä mitään lirua mikä valuisi pitkin kynsinauhoja ja sormenpäitä. 

b'aha moment


Hyppää kaverin kanssa autoon ja lähtekää ex tempore matkalle kohti rannikkoa ja ihanan raikastavaa merta omalla kohdalla suuntana olisi Pori <3 Juurin tälläisiä reissuja varten on tämän kevään kokoelma tehty. 
hiekkaranta, meri ja auringonlasku tämän kolmikon löydät myös lakkojen sävyistä. Suomen säätä, kun ajattelee niin kyseessä olisi enemmänkin kesäkokoelma tai haavekokoelma. Onneksi Rebecca Minkoff ei asu Suomessa ;) 
Swatcheja osa teistä on ainakin jo nähneet jossain eli niitä en nyt tähän lisää.

Kokoelman nimikko lakka on tietysti 
b'aha moment, jonka sävyä kuvailaan sanoilla aniliini granaattiomena. Lakka mikä ylläti minut, koska tämä voisi ihan hyvin kuulua syksykokoelmaan. No tietysti meillä suomessa on läpivuoden syksyinen sää eli osuva lakka tähän vuodenaikaan on siis designated DJ. Kuin kannullinen luumuista sangriaa. 
Seuraavana toinen minun lemppari kokoelmasta ja molemmat kyllä yllätti minut ihan täysin. 
all the wave on safiirinen indigon sininen. Yksinkertaisesti merellisen IHANA! backseat besties on hienostunut pinkki, joka on juurikin omiaan kevääseen. 
Pastellinen mango antaa sävyn excuse me, sur lakalle. Auringonlaskuun juurikin sopiva sävy. 
Viimeiseksi koko kokoelman ihanin lakka. Tämä ihanuus vei sydämeni heti ja se on suuri ihme, koska on VIHREÄ! on the roadie kesäisen  raikas vihreä. 

Lakkaukseen halusin ilman muuta omat lempparit, ripauksella vaaleaa hempeyttä. 
Nimettömään tein leimadecalin ja leiman otin Winstonian laatasta w-04. Leiman alle laitoin ensin kaksi kerrosta essien ballet slippers lakkaa. Decaliin käytin kaikkia muita lakkoja paitsi designated DJ:tä. 
Löytyikö näin äkkiseltään suosikkia tästä kokoelmasta? 

Aurinkoista torstaita <3 Love

lakat lehdistönäytteitä


 

8 kommenttia :

 1. Jotenkin tuo vihreä kyllä on aivan ihana, juuri oikean sävyinen ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on vaan niin upea <3 ja mähän en vihreistä tykkää :D

   Poista
 2. Ihania kuvia! Musta on kiva, että tässä kokoelmassa on niin erilaisia sävyjä :) Essien lakkojen laatuun oon aina ollut tosi tyytyväinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiittti Mia! Oon NIIN oottanut, että pääsen kuvamaan ulos luonnonvaloon. Luonnonvalo on vain paras!

   Poista
 3. Onpas ihanan pirteät värit. Kevätmieli heräsi, vaikka säätiedot lupaavatkin takapakkia. Näillä saa varmasti väriterapiaa. Harmi etten itse kuulu kynsilakan käyttäjiin :) Pitää ihailla näin kuvien välityksellä värejä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ei onneksi vielä ole tullut sitä lunta tänne Tampereelle :D Näillä väreillä onneksi voi fiilistellä sen mahdollisen lumisateen keskellä.

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.