ncLA lakat ja minä Tampereen Sokoksella 11.3

Huomenna töiden jälkeen alkaa kauan ja hartaasti odotettu talviloma. Lauantaiksi olen lupautunut lähtemään vielä töihin.  Tällä kertaa ei ole kyse mun normityöstä vaan ihan jotain muuta. Innolla ja hieman jännityksellä odotan sitä. Iltasella pidämme kavereille kihlajaiset eli koko lauantai on yhtä haipakkaa mutta ihanaa sellaista :) 

 ncLA?

 Nail Couture Los Angeles eli ncLA -lakat ovat nyt jonkin aikaa olleet Suomen markkinoilla. 
ncLA-lakat ovat 7-free lakkoja eli lakoissa ei ole tolueenia, diputyylia, parabeeneja, formaldehydia, ftalaattia, formaldehydihartsia, ksyleenia eikä kamferia. Lakat ovat myös vegaaneja ja cruelty free. 
Valikoimassa on jo sata eri sävyä ja lisää tulee säännöllisin väliajoin. Jokainen varmaan löytää omansa lempparinsa tuosta määrästä. :) Itse lähdin todella suurella mielenkiinnolla lakkoja testaamaan ja ihastuin HETI! 

Testiin valitsemani lakat olivat nudies kokoelman Volume IV ja ihana glitteripläjäys Hollywood Hills Hot Number.


Harva nudelakka sopii ihoni väriin mutta tämä Volume IV on IHANA! Nudes-lakkoja löytyy muuten viittä erisävyistä. Valintani osui aivan täydellisesti nappiin. Volume IV on kylmään taittava cremelakka. 
Kuvissa minulla on lakkaa kaksi kerrosta. Ensimmäisen kerroksen jälkeen olin hieman mietteliäällä päällä, lakassa näkyi siveltimen vedot. Kuten näkyy, toisen kerroksen jälkeen lopputulos on täydellinen. Koostumus on täysin peittävä kahdella kerroksella eikä  valu kynsinauhoille. 
Ihan niin paljon en nude lakkoja rakasta, että käyttäisin pelkästään niitä ja glitterihän on aina loistovalinta :) 
Keskisormessa on kolme kerrosta Hollywood Hills Hot Numberia. Lakan pohja on kirkas ja seassa on eri kokoisia hologlittereitä. Eli toimii loistavasti värilakkojen päällä käytettynä.
Ehkä olisi pitänyt laittaa vielä yksi kerros niin ei olisi noin paljon kärki näkynyt läpi ;) Nimettömässä on yksi kerros. Kynsillä on päällä vielä ncLA:n oma päällyslakka. 
Itse ihastuin tai oikeastaan rakastuin tähän lakkaukseen. 
Aikaisemmin näitä ncLA:n lakkoja sai vain Cesarsshopista mutta nyt helmikuusta lähtien lakkoja on ollut myynnissä myös kaikissa Suomen Sokoksissa ja Emotioneissa

Tällä viikolla Sokoksissa on Kutsu kauneuteen- tapahtuma ja sinne minäkin suuntaan. 
Tule moikkaamaan minua ja katsastamaan näitä ihania ncLA:n lakkoja lauantaina 11.4. Tampereen Sokokselle klo.11-17Oikein ihanaa torstai-illan jatkoja ja nähdään toivottavasti lauantaina  <3 

Love


14 kommenttia :

 1. Wau todella kauniit kynnet ja onnea Sokokselle, se menee hyvin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Tiia <3 Meni kyllä tosi kivasti :)
   Ihanaa maanantaita

   Poista
 2. Upeat kynnet ja ihana muden sävy. Kivaa viikonloppua Marina ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo Volume IV on kyllä ihana. Kivaa maanantaita Outi <3

   Poista
 3. Mä menen huomenna Kuopion Sokokselle, vähän jänskättää kyllä :) Ihanat kynnet, Volume IV on omalla himotuslistalla <3

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Kerrankin nude mikä sopii myös mulle :) Kiitti Maiccu <3

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.