Mitä jäi messuista käteen + arvonnan voittaja

Terveisiä täältä sairastuvalta. Tämän postauksen piti tulla ulos jo sunnuntai-iltana mutta messuilta kotiin tultuani olin niin pirun väsynyt, etten jaksanut avata konetta. Maanantaina herätessä olinkin sitten jo kipeä. Kroppa taisi antaa periksi tälle taudille loppujen lopuksi vaikka kuinka yritin pyristellä vastaan. Mies on vieläkin kipeänä ja on sairastanut jo reilun viikon. Muutamia kuvia laitan tähän messuilta, en jaksa kaikkia käydä vielä läpi. 




Nyt voin sanoa, että kaikkeni annoin. I Love Me-messut on takana ja siltä kyllä kropassakin tuntuu. Perjantai aamulla lähdin kotoa puoli seitsemän aikaa suuntana Helsinki. Suunnitelmissa oli mennä parin bloggaajakolleegan kanssa samalla junalla mutta olin sitten pitkittänyt lipun ostoa ja hinta olikin tuplaantunut päivässä. Tiesin, että rahaa saa kulumaan messuilla ihan kivasti, joten tarkan euron vartijana lähdinkin Pohjolan liikenteen bussilla ja matka maksoi 5€, ei paha! Helsingin keskustasta otin junan ja olin 4 minuutissa Pasilassa. Halusin olla heti kympiltä paikalla ostamassa Real Techniquesin timanttisienen. Virven blogissa on juttua tästä ja postauksen luettuani tämä oli pakko saada testiin. Perjantaina keskityin kauneuspuolelle ja sunnuntaina oli vuorossa  terveys- ja muoti puoli. 





Olin suunnitelut, että tänä vuonna kierrän järjestyksessä osastot, HAH, toisin kävi :D Jäin suustani kiinni ihanien ihmisten kanssa ja iltapäivällä alkoi tulemaan jo pieni paniikki miten kerkeän  käymään kaikissa niissä missä olin suunnitellut. Se päätön karkaaminen johti siihen, etten loppu peleissä niitä osastoja en  löytänyt mutta onneksi sunnuntaina pystyisin korjaamaan tilanteen. 




Jukka Rintalan puku


Perjantaina olin kotona kahdeksan aikoihin illalla ja suunnitelmissa oli laittaa villasukat jalkaan, kynttilät palamaan, ottaa lasin punaviinia kera juustojen ja katsoa perheen kesken Vain Elämää. Kaikki tämä ihanan rento ja rauhallinen suunnitelma muuttui pieneen kauhuun. Jääkaapin ovi jäi käteen! Jääkaappi ei muutenkaan tuntunut viileältä ja olikin kiirus saada maitotuotteet ja lihat äkkiä ulos viileeseen. 
 Onneksi mies sai tehtyä oveen patentin, jotta ovi pysyy paikoillaan joten kuten mutta oven eteen on pakko laittaa tuoli. Tuli sitten pikkasen tyyriimpi messuviikonloppu, hahahhahaa.... ei kyllä sais nauraa mutta en halua itkeäkkään


Jos jotain positiivistä ajattelee niin ONNEKS ei ollut kesä ja 25 asteen helteet :) 

savinaamio




Sunnuntaina suunnattiin messuille kaverin ja hänen poikaystävänsä kanssa. Perillä oltiin kahdentoista aikoihin ja messuilta lähdettiin kotiin kuuden aikoihin. 
Jotenkin se aika menee messuilla ihan siivillä. Loppuvaiheessa menin taas kuin päätön kana, jotta kerkesin tekemään kaikki ostokset ennen messujen loppua. Pakko myöntää osa suunnitelluista ostoksista jäi tekemättä. Matkalla kotiin huomasin instaa selatessani, että monta mielenkiintoista osastoa jäi väliin. Ei voi olla totta!! Ensi vuonna lähdetään sitten kaikkina kolmena päivänä, jotta ihan varmasti kerkeän,  käymään kaikki läpi :D 





Tuotteista mitä messuilta kotiin toin, tulee kuvia ja juttua myöhemmissä postauksissa. Suunnitelmissa oli kyllä kuvata kaikki tähän mutta tässä kunnossa en sitä jaksa tehdä. 



Kävimme katsomassa myös muotinäytöksen, josta kunnia kuuluu Teri Niitille. Näytös oli kyllä aikas huikea. Toivon, että edes osa kuvista olisi onnistunut paremmin kun tämä seuraava. 




Parasta antia oli kyllä ne kaikki IHANAT ihmiset, mitä messuilla tapasin. Osa oli tuttuja ja osa taas uusi tuttavuuksia. Oli myös ihana tavata kasvokkain yhteistyökumppaneita, kenen kanssa oli aiemmin vain sähköpostia kirjoitellut. Oli myös ihanaa tutustua ihan uusiin brändeihin ja tuotteisiin ja solmia samalla uusia yhteistyökuvioita. 
Tämän vuoden messut olivat kertakaikkisen loistavat! Jopa paremmat kuin viime vuonna. 
Kiitos I Love Me-messuporukat ja messukeskus, että sain messuille bloggaajapassin <3 



Minulle tarjottiin myös uutta ja jännitävää mahdollisuutta ja olihan minun pakko lähteä siihen mukaan. Tulette kuulemaan siitä sitten lähemmin lisää ja näkemäänkin, hih..  


Bikini Hiit Challenger arvonnan voittaja on nyt selvillä. Voittajahan saa itselleen 3 viikon nettivalmennuksen. 

Voittaja on anonyymi seuraavalla kommentilla: 

Hienoihin tuloksiin olet jo nyt päässyt! Onnea! Kyllä vaan voisin kotona treenata, koska en halua olla jumpissa tai muualla katseiden alla. Ne kuuluisat liikkatuntitraumat, you see...


Onnea voittajalle! Laitan sinulle viestiä vielä tämän päivän aikana :) 

En voi kuin suositella BHC treeniä. Rahani eivät menneet hukkaan ostaessani tämän ja myös vartaloni kiittää :) 

Nyt laitan koneen kiinni, laitan viltin korville, haen kuumaa mehua ja alan katsomaan Masterchefiä :)



Love



17 kommenttia :

  1. Vastaukset
    1. Kiitti <3 Paree olis kyllä parantua kun viikonlopuksi on niin paljon suunnitelmia, että ei vois olla kipeenä

      Poista
  2. hehe se on kolme päivää tai ei mitään. ;) <3 Paranemisia ja kiva oli törmätä <3

    VastaaPoista
  3. Itse kävin messuilla vain silloin perjantaina pyörimässä ja koska jo klo16 lähtevällä junalla lähdin kotiin niin voit vain kuvitella kuinka moni piste jäi kiertämättä, noh ehkä sitten ensi vuonna :D

    Paranemisia sinne! :)

    VastaaPoista
  4. Voihan pallivaha! :D Mä veikkaan, että aika moni miekkonen on saanut messuilta tuliaisiksi tuon pienen purtilon.. ;D

    VastaaPoista
  5. Harmittaa kun en löytänyt pallivahaa ;D

    VastaaPoista
  6. Voi kunpa oltaisiin törmätty, mutta ei :(.

    Sensijaan mulla oli keltaiselle PostIt-lapulle kirjoitettuna pari sun vinkkaamaa osaston numeroa ja sen kanssa yhdessä Satulinnan Tuijan kanssa suunnistettiin, mutta aina kun olin laittanut sen lapun takaisin laukkuun, unohdin ne numerot, jotka piti päivän aikana tarkistaa varmaan sata kertaa, eikä siltikään meinattu löytää perille :D. Mutta muutama ostos tarttui mullekin matkaan. Ei sentään proteiinipastaa ja näkkäriä niinkuin viime vuonna, mutta jauhettua luomupinaattia kylläkin :). Ja sun vinkkaamana ainakin se vihreä savikuorinta. Ja Dermocilia ja mustaa hammastahnaa.

    Lähetän täältä pikaisia paranemisia <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi Dermocil mun kanssa :D. Piti kirjoittaa Dermalogica...
      Oikein asiantuntija nääs :D

      Poista
  7. Aika ei kyllä riittänyt mihinkään, vaikka tehokkaasti painlin menemään. Sä karkasit pe aika vauhdilla. :D Toivottavasti olo jo parempi!

    VastaaPoista
  8. Toivottavasti oli alkaa olla jo voiton puolella, blogissani on nimittäin sulle haaste :)

    VastaaPoista
  9. Olen naureskellut tuolle pallivahalle. Varmasti tämän vuoden hitti niin isänpäivänä kuin jouluna :)

    VastaaPoista
  10. Paranemisiin Marina,toivottavasti olo jo parempi. Ja Pallivoide;hih;D

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.