Pen-kameran tuunailua asusteilla

Vähänkö on mahtavaa, kun kamerallakin on omat asusteet.
Olympukselle kyllä iso kumarrus ja niiaus siitä, että ovat lähteneet mukaan muotimaailmaan.
Itse olin heti myyty tähän Be my Rockstar-olkahihnaan. Yleensä kameroissa on aina se perushihna  mikä on suoraan sanottuna TYLSÄ. No,joku saattaa ajatella, ettei sillä nyt ole väliä miltä se kamera näyttää. Itse olen kuitenkin toista mieltä. Kyllä sitä tyylikästä kamera kokonaisuutta kanniskelee paljon mielukkaammin mukanaan kaupungilla.
Itsellä PEN on juurikin se kamera, mikä kulkee mukana blogitapahtumissa ja kaupunkireissulla.
Verkkokaupassa hinta tälle on 26,90€
Kuva ja Kamera messujen aikana Top Shot liikkeessä oli mahtavia tarjouksia ja en voinut vastustaa tätä Just Nude kameralaukku enää. Olin sitä himoinnut jo pidemmän aikaa ja ihastellut muiden kuvissa.
Muutenkin kameralaukulla oli tarvetta, olinhan aikaisemmin kanniskellut kameraa meikkipussissa :D

Ulkoisesti nahkainen laukku on kuin mikä tahansa tavallinen laukku. Eron huomaa vasta läpän nostettua. Laukku on sisäpuolelta pehmustettu ja mukana on kaksi irrotettavaa sisäpehmustetta. en nyt sitten tietysti muistanut siitä ottaa kuvaa lainkaan. 
Laukkuun mahtuu muutakin kuin vain se kamera, mikä naiselle on ainakin tärkeää.
Värin valinta oli itselle hieman yllätys, olenhan musta ihminen mutta nude oli vaan jotenkin niin raikkaan näköinen. Olkahihnan pituutta pystyy muokkaamaan tai tarvittaessa ottaa kokonaan pois.
Verkkokaupassa hinta on tällä hetkellä 79,90€Messuilta ostin toisenkin kassin,  joka on vähän sellainen jokapaikan höylä. Jotenkin tulee mieleen ihan Adidas :D 
PEN Street -laukun kanssa voi lähteä kaupungille mutta ei ole kuitenkaan liian hieno esim. metsään mentäessä kuvailemaan. Laukussa on säänkestävä nylonmateriaali.  Nudea en metsään raaskisi viedä.
Ihanan retro ulkonäkö ja sisälle mahtuu kameran lisäksi obtiikkaa ja muita pikkutavaroita. Edessä on myös sisätasku. Laukku on tietysti pehmustettu ja pehmustetta löytyy myös hihnasta. 
Hintaa tällä oli messuilla  20 €

Himotuslistalla on myös rannehihna, tällä kertaa se saa kyllä odottaa. Kuinka kauan, se jää nähtäväksi :D Niin ja se ihana clutchit,  hahhahaa


Muuten, jos sinulla on Olympus PEN kamera tai olet aikeissa ostaa sellaisen  niin klikkaa ihmeessä itsesi, joko tuosta sivupalkista taikka tästä,  Olympus PEN Generation Suomi- ryhmään. Siellä voi jutella, höpötellä, kysellä, myydä, ostaa tai muuten vaan hengailla ja lukea kaikkea mitä liittyy Olympus PEN kameroihin.  Mukana on myös Olympus Suomi antamassa asiantuntija neuvoja :)

Mahtavaa maanantaita!!

Love

10 kommenttia :

 1. Oho. Yllätti mutkin tuo sun nuden värin valinta :). Olisin arvellut, että ilman muuta ostat mustan.
  Kivoja on kyllä noi kaulahihnat. (Mulla on se sellainen punottu pellavan oloinen). Joskin välillä tuntuu, että se hihna on tiellä, kun ei sitä kameraa kumminkaan esim. kotona tule kaulassa pidettyä (vaikka varmaan pitäis, ettei luiskahda käsistä..). Mutta eipä sitä tule poiskaan otettua.
  Nude laukku olis niin mun, mutta ihan nuukuuttani olen sen jättänyt ostamatta ja kamera kulkee mun isossa käsilaukussa fleece-pipon sisällä :D

  VastaaPoista
 2. Tykkään myös kovasti, kun valmistajat panostavat enemmän ulkonäöllisiin seikkoihin näissä kameratarvikkeissa, koska onhan tuo nyt huomattavasti kauniimpi versio ollalla kannettavaksi!

  Tuo nude laukku on muuten ihan täydellinen <3

  VastaaPoista
 3. Ei mitenkään yllättävää, että Olympuksella on näin nättejä kamera-asusteita. Onhan se bloggarikameroiden nro. 1 :)

  VastaaPoista
 4. Ihana tuo hihna ja beige laukku! Molemmat kelpaisi mullekin :D Harmi, että just ehdin tehdä verkkokauppa.comista pikkutilauksen, koska tuon kameran hihnan olisin kyllä sisällyttänyt mielelläni heti mukaan ;)

  VastaaPoista
 5. Tyylikäs hihna! Ja laukkukin on kaunis. Näin ajatellen mustaa mielisin. Katsotaan sitten, kuinka ostotilanteessa joskus käy. Rannehihna on kuitenkin ykkösostos!
  Kiva postaus! Hyvää juhannusviikkoa!

  VastaaPoista
 6. Kameran hihna on upea ja olen sitä sillä silmällä katsellutkin... Kun kuitenkin kodin ulkopuolella kanna kameraa kaulassa lähinnä 350 g painavan zoomibojektiivin kanssa, pelkään, että ketju painaa niskaa.

  VastaaPoista
 7. Toi hihna on makee, mutta mä olen niin tylsä, että diggailen ihan siitä alkuperäisestäkin. :D

  VastaaPoista
 8. Mullakin on toi hihna ja se on kuin koru.

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.