Brasilialaista koruhuumaa Hipaneman tapaan

Korut, yksi lempi paheistani. Vaikka olen työskennellyt korujen parissa monen monta vuotta, aina välillä nousee esiin joku ihanuus, joka vie minut mennessään.
 Korut ovat tärkein asusteeni tuoksujen kanssa. Vaihtelen koruja mielialan, tunteen tai sen mukaan mihin olen menossa, ihan kuten tuoksujakin. 
Tämän kertaisen koruhuuman aiheutti korusarja nimeltä Hipanema. Hipaneman korut tyylikkäitä mutta samalla ihanan rentoja. Koruja pystyy helposti yhdistelemään usein vaatteiden ja muiden korujen kanssa. 

 Hipaneman koruja katsellessa mieleen tulee intiaanit ja inkakulttuuri. Vai mitä ootte mieltä? 
Ehkä myös siitä johtuu osittain, että halusin muutamia koruja kuvata peuran sarvilla :) 


peuran sarvet


 Etnotyyliset Hipanema rannekorut saivat alkunsa Riossa, kun kaksi pariisitarta, Delphine ja Jenny tapasivat toisensa ja löysivat yhteisen intohimon värikkäisiin rannekoruihin. He halusivat yhdistää yhteen Copacabanan rannekkeen ja Bahian nauhat. Koristeina on käytetty esim. erilaisia helmiä ja simpukan kuoria.  Kuinka helppoa onkaan kun yhdessä korussa on yhdisetty monta korua. Sen saa nopeaan ranteetseen ja yhtä nopeaan pois. Ei tarvitse taistella monen eri lukon kanssa. Helppoa ja nopeaa. 
 Mitä enemmän koruja ranteessa sen parempi. " More is merrier!" sanovat naiset. Itse olen samaa mieltä :) 

 Hipanema on saanut nimensä Ipaneman kaupunginosassa olevan rannan mukaan, joka sijaitsee Rio de Janeirossa ja eteen lisätystä H-kirjaimesta.


Äitini käden päivetys ja upean värinen Hipanema <3 Kaikki varmaan tietävät Brasilian sambakarnevaalit ja tanssiasujen väriloiston. Samaa väriloistoa löytyy myös Himaneman korusta. Rannekoruista löytyy myös hillityimpiä sävyjä kuten esimerkiksi tämä seuraava valkoinen rannekoru. 

Pakko myöntää, että aluksi olin hieman skeptinen siitä miten magneetti toimii lukkona mutta ihan turhaa se oli. Meni meinaan pari päivää opetella ottamaan koru itse pois ranteesta :D Lukon molemmin puolin on myös hahlot magneetin lisäksi, joka tekee lukosta vieläkin turvallisemman. 
Nämä korut mitkä näkyvät kuvissa on tämän kesän kokoelmasta ja kuten näkyy, niistä löytyy paljon erilaisia. 

Hipaneman koruja Tampereella myy ainakin by EmKa. Silloin, kun minut stailattiin EmKassa, sain ensi kosketuksen näihin ihaniin rannekoruihin. 
Korujen hinnat ovat 79 € molemmin puolin. 

Onko Hipanemat tuttuja? 


Love

Korut lehdistönäytteet
22 kommenttia :

 1. Omistan yhden ja sellainen tuli messujen vip bloggaaja kassissa. Tykkään todella paljon ja juurikin voisin haluta kaikissa maailman sävyissä. Upeita kuvia ja ihania koruja. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos <3 Oon ihan hulluna näihin tällä hetkällä :D

   Poista
 2. Itselleni eivät ole tuttuja, mutta ovat kyllä aivan ihanan näköisiä <3

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Se on kiva näissä kun valinnan varaa löytyy moneen makuun

   Poista
 4. Nimen olen kuullut, mutta nyt kyllä ihastuin näiden kuvien perusteella! Etenkin noihin ihaniin valkoisiin <3.

  VastaaPoista
 5. Kauniita koruja! :) Itse olen vähän huono pitämään mitään rannekoruja, vaikka muuten kyllä koruista tykkään. Mutta on niitä kiva ihailla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsellä oli muutama vuosi sellainen hetki, etten vaan osannut käyttää rannekoruja. Sitten johonkin juhliin oli pakko laittaa koru niin siitä se sitten taas lähti :D

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Tykkään juuri siitä, että yhdessä korussa on monta korua :)

   Poista
 7. Enpäs ole koskaan törmännyt näihin. Mutta kauniita, koristeellisia koruja :) Itse en tämäntyyppisiä koruja osaisi käyttää, ei aivan mun tyyliä :) Sun kuvat on taas upeita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ehkä olekkaan ihan just sun tyylisiä. Kiitos paljon <3

   Poista
 8. Ovatkin kyllä ihan uusi tuttavuus. Ovat kyllä näyttäviä ja kauniita. Itsekin olen nyt tehnyt vähän koruja, mutta ovat olleet paljon yksinkertaisempia, mutta kaikki korut ovat nin ihania <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse en ole koskaan tehnyt koruja, monesti ollut kyllä mielessä, että olisi kiva tehdä joku ihana hopeakoru :)

   Poista
 9. Ihania, ihania!!! Mutta hinta suojelee kuluttajaa :D Yhden ostin käytettynä, mutta olikin sitten liian nafti mun ranteeseen, joten eroon tarttis nyt päästä, mutta ei kelpaa kellekään.

  Ihanaa uutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hintaa näillä on mutta sitten taas kun ovat käsityönä tehtyjä niin se on ymmärrettävää. Sun tarvii näyttää sitä mulle sitten, jos jossain vaiheessa mennään sinne kuvausreissulle :) Itse taas tykkään ja nytkin on ranteessa koru :)

   Ihanaa alkanutta viikkoa myös sinulle!

   Poista
 10. Oijjoijjoijjoi miten upeita nuo onki! :o Harmiksi hinnan takia ei pysty ostamaan, mutta niin kauniita ja ihania ja mun tyylisiä koruja. Ai että.. :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauniita nämä ovat kyllä <3 Tuijalla on tuossa yllä myynnissä yksi Hipaneman rannekoru ;)

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.