Loistava juhannus ja oma domain vihdoin ja viimein

Tämän vuoden juhannus oli kyllä yksi parhaista! Keräsimme kamppeet ja lähdimme torstaina kohti meidän äidin mökkiä, joka on Merikarvialla. Kun lähdettiin Tampereella satoi vettä, perille päästyämme paistoi aurinko ja oli ihanan lämmin. 

Yhden pikkutien varrella on tämä vanha aitta

Perjantaina lähdimme perinteen mukaan Merikavian keskustaan juhannusmarkkinoille. Oi, kuinka rakastan sitä tunnelmaa siellä.  Tänä vuonna ihmisiä oli paljon enemmän verratuna viime vuoteen. Tällä kertaa mukaan lähti ihana rannekoru hintaan 1,50 € ja neljä pussia erilaisia simpukoita ja kotiloita a 0,50 €. Pitää sitä erilaisia kuvausrekvisiittoja olla :D 





Illalla mökille tuli myös ystävämme Pirkko Mökki-Pirkko-blogista miehensä ja Urho koiransa kanssa. Urho on kyllä niin mahtava tyyppi! Sen ilmeet ja luonne on vaan niin <3
Meidän äiti ei tainnut olla ihan samaa mieltä kaksikosta Kukkapenkit meinaan saivat kyytiä kaksikon kirmatessa pitkin pihaa :D Kaksikosta ei vaan saanut hyvää kuvaa yhdessä kun eivät olleet hetkeäkään paikoillaan. 

mokki-pirkko
Mökki-Pirkko keskittyy mölkkyyn.



Mitähän mahtoivat kaverukset haistaa? 

Ilta meni pelatessa mölkkyä, saunoessa ja tietysti syöden tosi hyvää ruokaa <3 Illan päätteeksi pelattiin myös hieman korttia, ristiseiskaa ja tikkiä. 



Lauantaina ilma olikin sitten hieman harmaa ja tuulinen. Silloin olikin hetki aikaa tehdä hieman blogijuttuja ja hommasin oman domainin. www.dioriina.fi on nyt käytössä mutta ei hätää, blogger kääntää kyllä sinne automaattisesti. :)
Pohjakin on saanut uutta ilmettä, viimeistely on vielä hieman kesken. Toivottavasti ei kauaa :) 

Illalla alkoikin aurinko paistaa ja päätimme lähteä käymään Reposaaren Kallossa.  Onneksi mökiltä ei kauaa sinne ajanut. Sinne on kiva lähteä vaikka picnikille. Kallo on sellainen paikka, missä tulee käytyä melkein joka kerta kun Porissa ollaan. Kuinka olinkaan kaivannut merta <3



Itsetehtyä pavlovaa ja kuppi kahvia <3 

Sunnuntaina oli viikonlopun ihanin sää.  Pyysimme mukaan Mökki-Pirkon ja kumppanit ja  lähdimme uudelleen käymään Kallossa. He eivät olleet siellä aikaisemmin käyneet, joten oli jo korkea aika. Nythän Kalloon on avattu myös kioski, mistä saa jätskiä, kahvia ja höyrymakkaraa.

 Samalla reissulla poikettiin koirien kanssa Yyterin koirarannalla. Urhon rohkaisemana Milo oppi viime vuonna nauttimaan vedestä ja tällä kertaa oikein nautti olostaan vedessä :D




Urho oli ihan täpinöissään.
Ainut huono puoli oli, että ranta oli vesirajan kohdalta  täynnä sitä itseään.  Ei olisi tullut mieleenkään mennä pikku lasten kanssa uimaan siitä kohtaa. Yäk, vieläkin puistattaa kun muistelen sitä.

Kotona olimme eilen vasta puoli kymmenen aikoihin väsyneinä mutta onnellisina <3



Juhannus oli kaikkea sitä mitä odotin ja paljon paljon enemmän <3
Ensi vuonna uudestaan :D



Love



24 kommenttia :

  1. Todella kivalta kuulostaa teidän juhannus<3 Ja ihana uusi blogipohja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Pohjassa on vielä viilaamista mutta pikku hiljaa :)

      Poista
  2. Ihania juhannuskuvia! Ne kertovat, että teillä on ollut upea juhannus. Kivoja tapahtumia, kivoja tapaamisia, aurinkoa ja mainiot puitteet.
    Onnea uudesta domainista. Ja ihania kesäpäiviä sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tuula :) Oli hankala valita mitä kuvia laittaa, kun niitä tuli taas hieman otettua :D

      Ihania kesäpäivä myös sinulle<3

      Poista
  3. Mukavan kuuloinen juhannus teillä takana. Ja onnea domainista :) Aurinkoa viikkoon!

    VastaaPoista
  4. Kuulostaa kivalta teidänkin juhannus. Suloinen tuo Milon kaveri Urho <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Outi! Pääosin suloinen tyyppi oli tänään taas superrasittava. Sen mielestä puutarhahanskojen tuhoaminen on loistavaa ajanvietettä. :D

      Poista
    2. Urho on kyllä aikas hurmuri :) <3

      Poista
  5. Juhannuksessa on olennaista tuo sää, kuinkas muuten ja nyt se onneksi suosi juhlijoita:) Ihania kuvia olet ottanut. Onnea oman domainin suhteen ja hyvältä näyttää blogipohjan uudistus. Ilmeisesti päihitit ongelmat, sorry, etten osannut olla avuksi:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi oli tänä vuonna ihana ilma, viime vuonna vettä ja 12 astetta :D Hienosäätöä tämä vielä vaatii mutta itse tykkään kanssa. Ongelmat oli siinä kun yritin ladata ihan väärästä kohtaa :D

      Poista
  6. Oli kyllä mahtava juhannus, kiitos vielä! Loistavia kuvia muuten taas. :) Pitää ottaa ens kerralla ampumiskisat niin nähään onko ampumiskeskittymisilme sama kuin mölkkykeskittymisilme. :D Ja kiitos blogimaininnasta myös! Mukavaa työviikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos itselles :) Todellakin täytyy ottaa ampumiskisat! Piti otta ase nytkin mukaan mutta huomasin vasta mökillä, että kotiin se oli jäänyt.
      Ole hyvä vain mutta ei siitä tarvitse kiittää, kuuluu hyviin tapoihin :)

      Poista
  7. Tunnelmallisia juhannuskuvia! Pavlovaa oli meilläkin juhannus(päivän) pöydässä.

    Omaa domainia olen suunnitellut minäkin. Lomalla olisi aikaa keskittyä sen hankkimiseen ja siitä seuraavien käyntikorttien uusimiseen jne.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :)
      Pavlova on niin hyvää, sillä voisi melkein elää jos ei olisi niin makeaa :D

      Käyntikortit pitää itsekkin uusia ja tehdä vielä monen monta juttua :)

      Poista
  8. Ihana kahvikuppi. <3 Aurinkoista keskiviikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä samaa sinulle Katja <3 Meidän äitin mökkiaarteita :)

      Poista
  9. Onnea uudelle domainille. Ihania kuvia ja näyttää olleen kiva juhannus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Maiju. Oli kyllä todella kiva ja rentouttava juhannus.

      Poista
  10. Ihania kuvia! Hyvältä näyttää uusi blogi-ilmekin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mia :) Koitan saada jostain aikaa, että saan ilmeen viilattua kuntoon. Vuorokaudessa pitäisi olla 26 tuntia :D

      Poista
  11. Ihanalta kuulosti teidän juhannuksen aika <3

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.