Ruusuja ja shampanjan kuplia

Tämä kevät on hemmotellut meitä toinen toistaan ihanimmilla tuoksuilla. Aina kun löydän sen, the kevät/kesä tuoksun eteen tulee taas uusi tuttavuus mikä vie sydän heti. Yksi yhtenäinen tekijä tämän kevään tosi monella tuoksulla on ja se on ruusu. 

Ruusu on ollut lempikukkani jo vuosikausia, mikäs sen ihanempaa kuin saada kimppu punaisia ruusuja rakkaaltaan. Olen hyvässä asemassassa siinä, että talon entiset asukkaat rakastivat myös ruusuja ja niitä onkin meidän makuuhuoneen ikkunan alla useampia ja takapihalta löytyy myös muutama laji eri ruusuja. Etupihan puolella olevat ruusut on punaisia ja pitkävartisia kun taas takapihalla on vaaleanpunaisia ruusuja ja valkeita juhannusruusuja. Tarkoitus olisi tänä vuonna istuttaa myös takapihalle lisää ruusuja. Siis painoitus sanalle tarkoitus, koska minä eli ole mikään multasormi, yritän kyllä parhaani. 

Viva La Juicy Rosé



Pakkaus on ihanan glitterinen. 

Glitteriä rakastavalle tämä pakkaus ja  pullo aiheutti ihastuksen huokauksia, kun ensi kertaa tämän näin. Pullo eroaa täysin muista Viva La Juicen- tuotteista juurinkin tuon hohtavan pinkin ja kullan vaihtelusta. Ihana lisä tähän pulloon tuo korkki, ihan kuin jalokivi, jossa roikkuu pieni skumppapullo. 




 Ensimmäinen Viva La Juicy tuoksu lanseerattiin vuonna 2008 ja siitä on tullut ikoninen. Vierelleen tuoksu on saanut useita sisartuoksuja. Viva la Juicy Rosé jatkaa tätä tuoksuvalikoimaa. Tämä tuoksu on ihanan leikkisä ja juurikin omiaa naisella kuka elää pilkesilmäkulmassa ja kokee elämän olevan juhlaa ja nauttii siitä kaikin tavoin. 


Kuplivan alkutuoksun ensimmäiset poreet tuovat mukanaan italialaisen mandariinin, jasmiinin terälehdet sekä williams-päärynän raikkauden. 
Ihastuttavassa sydäntuoksussa puolestaan kukivat kolmikko arabianjasmiini, sammalruusu ja valkoinen pioni. 
Hienostuneessa pohjatuoksussa iholle viestinsä jättää iiriksenjuuri, bentoiini ja ambroxan. 

Näen käyttäväni tätä tuoksua niin kesäillan juhlissa sekä talvella lumen keskellä tuomassa tuulahdusta tulevasta kesästä ja puutarhan kukkien tuoksusta. Ihastuin tähän tuoksuun heti ja huomaan vähän väliä nuuhkivani tuoksua ranteesta. Tämä on merkki itselle siitä, että tuoksu tulee kuulumaan vankasti kokoelmaani. 



Jos rakastat ihanan pirskahtelevaa ja hieman juhlavaakin tuoksua, joka silti sopii myös arkikäyttöön niin tämä on oikea valinta. 
Viva La Juicy Rosé tuoksu löytyy ainakin Stockmannilta  ja Kicks-myymälöistä 
Suositushinnat: Eau de Parfum 50 ml / 67 € ja  30 ml / 50 € 




"Naisellisen poreileva tuoksu, joka tuo juhlavuutta shamppanjakuplien tavoin"


-Honorine Blanc, Perfumer


Nautitaan vielä näistä ihanan lämpimistä päivistä niin kauan kun niitä riittää. Itse olen kesäloman etkolomalla ja tällä hetkellä istun tätä kirjoittaessa äidin pöydän ääressä vatsa täynnä äidin tekemää ruokaa. Näin on loistava tapa aloittaa tämä viikko. 
Kannustetaan Leijonat voittoon tänään :) 

Aurinkoista maanantai-iltaa kaikille <3 

Love


Tuoksu lehdistönäyte

6 kommenttia :

  1. Aivan ihana tuoksu ja pullo on huikea, meni hetki ennen kuin rakastuin pullon ulkonäköön. On niin överit, että on jopa ihana. Tuoksu on kyllä mieletön ja siinä löytyy Juicy Couture Viva la Juicun tuoksu johon alunperin palavasti rakastuin.

    VastaaPoista
  2. Mä tykkään tästä, taitaa olla ehkä yksi kaikista lemppareistani Juicy Couturen tuoksuista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on kyllä yks mun lemppareista tällä hetkellä ylipäätään.

      Poista
  3. Tuo pullo on kyllä ihan käsittämättömän kaunis <3
    Kivaa alkanutta viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luonnossa se on vielä ihanampi, oli tosi hankala saada sitä kuvattua

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.