Santa's Lip Scrub ja hieman muutakin

Ihana Kata halusi taas kerran auttaa kanssasisariaan ja toi mukanaa  muutamat purnutkat tänne peräpohjolaan. Tässä niistä osa ja kaikki on ihanaa Lushia!

Lushin tuotteet valmistettaan tuoreista luomuhedelmistä- ja vihanneksista, hienoimmista eteerisistä öljyistä, ja turvallisista synteettisistä raaka-aineista. Tuotteet valmistettaan käsityönä. Jokaisessa tuotteessa on tarra mistä näkee kuka on tuotteen tehnyt, milloin se on tehty ja parasta ennen päivä va vielä oikein kuvan kera :)
Tein ensi tutusmiseni Lushin tuotteisiin elokuun lopussa Hesan ressuilla. Voi taivas mikä tuoksujen kirjo liikkeessä oli ja joka paikassa ihania tuotteita. Mukaan lähti sillä kertaa Lemon flutteri. Tajusin juuri äskön, etten ole tehnyt siitä lainkaan postausta, no tilanne korjataan jossain vaiheessa. Se taitaa olla kyllä jo monelle tuttu tuote :)

Tässä nyt kuitenkin nämä tuotteet mitkä Kata mulle hommasi.
Ja nämä kaikki ovat siis pelkästään kausituotteita eli saatavissa vaan tietyn ajan 


Tuotteet mitkä ostin ovat Reindeer Rock palasaippua, Snow Fairy ja Hot Toddy suihkugeeli, Snowman suihku jelly ja Santa's lip scrub. Jos näillä ei pysy puhtaana vähään aikaan niin on ihme.

Kaikkia en ole vielä edes testannu mutta tuoksutellut kyllä sitäkin ennemmän :D
Nyt ymmärrän tuon Snow Fairy hehkutuksen. Miten oon voinut elää ilman sitä. Kertakaikkisen ihana! 

Eikä siinä vielä kaikki.

Sitten sain vielä Lushilta ihanan joululahjan postitse. En meinaan päässyt silloin heidän pitämään iltaan ja ihanasti he sitten halusivat muistaa myös niitä ketkä eivät pässeet paikalle lähettämällä paketin, mikä sisälsi kolme joulutuotetta.


Paketti sisälsi Celebrate bodylotionin, Rose Jam suihkugeelin
 Ja jeeee, siellä oli toinen Santa's Lip Scrub! Väri on joulun punainen, makuna ja tuoksuna on kola sekä kirsikka. Kolaa nyt en itse ehkä niin jouluisena pidä, mutta ihan sama, tää on ihana!Kuorivana aineena tässä sokeri,  joka sulaa ihanasti huulille. Käytön jälkeen huulet ovat ihanan pehmeät ja valmiit antamaan pusuja :)


Kuorinta sisältää myös pikkuruisia sydämiä.

Hintaa tällä on 11,50 € ja tarkemmat tiedot voit lukaista täältä

Se mikä on harmillista, että ainut liike on tällä hetkellä Helsingissä asematunnellissa, mutta onneks heiltä voi kyllä myös tilata verkkokaupan kautta.

Onko Lushin tuotteet tuttuja?

4 kommenttia :

 1. No Coca Colahan lanseerasi aikoinaan punaisiin pukeutuneen joulupukin, joten löyhähkösti se kai sikäli liittyy jouluun makuna :) Kirjoittelin muuten juuri omassa blogissani tuosta huulikuorinnasta, minulla on käytössä Bubblegum, joka on purkasta tykkäämättömänkin mielestä aivan ihana!

  Kirjoittelin pari päivää sitten myös parista hierontapalasta ja vielä tulee yksi postaus parista muusta tuotteesta. Nämä siis tällä erää.

  Tuo Rose Jam on todella ihana, siihen kun vielä liittää sen ruusuntuoksuisen suihkuvoiteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nii, niillähän se pukki tuohuu :)

   Tarviipa katsastaa toi bubblegum kun meen käymään liikkeessä.

   Ruusuntuoksun kanssa olen hieman kaksijakoinen :D joissakin tuotteissa tykkään siitä ja joissakin sitten taas tökkii niin pirusti.

   Poista
 2. Mää oon ihastunu Lushin tuotteisiin. Mulla on huulirasva, jota käytän paljon ja sitä pitää myös haistella paljo. Suklaantuoksu ja -maku... <3

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.