Haaste:Vesimarmorointi

Nyt vihdoin se haastetorstai on taas täällä! Ja millä haasteella jatkuukin, ai kauheeta :D

Jos joku muuten ihmettelee noita kahta punaista kynttä niin se johtuu Infallible lakan testistä, joka onneksi loppuu huomenna. Wuhuu! 

Mutta joo, tämän kertainen haaste on siis vesimarmorointi, juurikin tämä kauhua aiheuttava koristelutyyli. No, ainakin mulle aiheuttaa kauhua. Heidille tää taitaa olla aika tuttua kauraa, onhan se aikasemminkin tehnyt upeita marmorointeja.
Ite oon yhden kerran kokeillut ja sekin menee kahden vuoden päähän :D

Mutta eipä tässä auttanut kun nostaa pää pystyyn ja lähteä kohti taistelua. 
Juurikin tuon keskeneräisen testin takia sovimme, että marmorointia pitää olla väh. kahdessa kynnessä ja väritys tällä kertaa vapaa.
Muutaman kerran jouduin tappelemaan tuon veden kanssa, että sain sen toimimaan. Pari lakkaa joudun myös vaihtamaan ja pariin otteeseen tekemään kynnet uudelleen.


Pakko nyt kyllä on myöntää, että omasta mielestä onnistuin suht hyvin näissä. Ottaen huomioon mun olemattoman kokemuksen tällä koristelutyylillä.
Oikeestaan ehkä hieman rakastuin tähän marmorointiin ja haluan päästä kokelemaan kaikkia erilaisia kuvioita. Tarvitsee myös opetella saamaan useammalla kerralla sama kuvio tehtyä :)Tässä kuva lakoista mitä näissä käytin

Kleancolor:Metallic White, CG:Liquid Leather, Attitude:Snow Whie, CG:Ruby Pums, KBShimmer: Stark ja Attituden Belle of the Ball
Millaiset kynnet Heidi sai aikaan tällä kertaa, sen näet tästä.

Kaikki meidän aikaisemmat haasteet pääset näkemään tunnisteella haaste :)

Pieni muistutus: vielä huomisen päivän voi osallistua joulukuun Livbox arvontaan ja siihen pääset kun klikkaat tätä.

16 kommenttia :

 1. Vastaukset
  1. Kiitos Jonna <3 Mä kyllä innostuin näistä niin paljon, että täytyy tehdä kohta uudestaan :)

   Poista
 2. Oi että, upea lakkaus! Oon ite yrittäny monesti tollasta lakkausta mutta joka kerta siinä oon epäonnistunu.. :-D Ehkä se vielä joskus sitten onnistuu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitti paljon :) Jos mäkin onnistuin niin kyllä säkin sitte! :)

   Poista
 3. Toi etusormi on upea. Ja huiput värit! :) Harjotteluaharjoittelua - ja lisää haasteita! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos <3 Todellakin treeniä treeniä ja haasteita lisää :D

   Poista
 4. Upeat marmoroinnit! Aivan ihanat sävyt oot yhdistänyt näihin, ja tosi kauniit kuviotkin sait aikaiseksi! Nyt kyllä inspiroiduin minäkin taas joku päivä leikkimään tällä tekniikalla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Nena! <3 Koitin vähän ees löytää sopivaa noihin kahteen punaiseen kynteen. Onneks tämä testi on loppusuoralla :D Sittenhän olen onnistunut täysin jos sain sinutkin innostumaan marmoroinnista. Ite meinaan innostuin, joten marmorointia tullaan näkemään vielä :)

   Poista
 5. Tosi hyvin onnistui jos et ollut aiemmin harjoitellut. Itsekään en ole koskaan testannut marmorointia, täytyy ehdottomasti kokeilla! Täytyy muuten kysyä että onko sulla luonnonkynnet vai jotkut synteettistä materiaalia olevat? Mun kynsistä tuo Lorealin lakka nimittäin lähti kulumaan paljon nopeammin. Kaverini lakkasi myös sillä mutta ilman aluslakkaa ja hänellä lohkeili reilusti jo parissa päivässä.

  VastaaPoista
 6. Kiitti :) ite yllätin itseni lopputuloksesta vaikka jouduinkin pari kertaa uusimaan marmoroinnin pikkurilliin. Kannattaa ilman muuta kokeilla. Suttaavaa ja lakkoja kuluu paljon mutta ihan kiva tekniikka.
  Mulla on ihan luonnon kynnet ja töissä käyny yms. Ompa aika jännä juttu miten eri kynsillä tämä toimii. En olis ite uskonu et näin hyvin pysyy jos en olis käyny tarkistamassa postauksen päivämäärää :D
  Alla muistaakseni on Mereneidin Ridge filleri. Laittoikko muuten kolme kerrosta värilakkaa? Mä laitoin vain kaks

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kahdella kerroksella menin minäkin. Siis mulla ne eivät lähteneet niinkään lohkeamaan, mutta kärjistä kului kyllä. Viimeisenä päivänä taisi lähteä kaksi pientä palasta, mutta se saattoi johtua siitä että kynnet olivat liuskoittumassa niiltä kohdilta.

   Poista
  2. Tässäkin kyllä just huomaa sen, ettei kaikki tuotteet toimi samalla lailla kaikilla.

   Poista
 7. Hienot kynnet, mä en yleensä tykkää vesimarmoreinneista mut nää on tosi kivat.

  Mua häiritsee että miksi sun blogin nimi on Dioriina mutta nimimerki Marina, eiks ois parempi jos ne ois samat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos paljon :)

   Toisaalta vois olla parempi, että ne ois samat, silloin ainakin ehkä tunnistettaisiin helpommin kuka olen :)
   mutta toisaalta haluan kuitenkin kirjoittaa ja kommentoida omana itsenäni en blogin nimellä. Yhdessä vaiheessa mulla oli kyllä blogin nimi nimen perässä.

   Toivottavasti tämä eri nimisyys ei kuitenkaan häiritse sinua niin paljon, ettet enää pysty lukemaan blogiani.

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.