Voihan löllö

Ennen kun siirryn punaisiin ja kultasiin lakkoihin niin pläjäytin kynsille sinisen W7:n  Aqua Sueden. Nimettömiin leimasin pantterikuviot Kikon lakalla. Tein väärän lakkavalinnan leimojen suhteen, kun eihän ne kauheesti näy. Eihän sitä aina voi onnistua vai voiko?  Mä en ainakaan :)
 Noi MoYoun laatat on muuten  aikas makeita ja valikoimaa löytyy varmasti jokaiselle. Itellä on tällä hetkellä 2 laattaa ja jos ens vuonna saan jonkun taas kimppaan ni tilaan taas pari. Hinta on £4,99 kpl + postit.

  Glitteriharakkana lisäsin kaikkiin kynsiin vielä hieman kimallusta Dependin 335 lakalla. 

Nyt vasta kun tilasin ebayn ihmeellisestä maailmasta XL-löllöstampperin , munkin leimailut on alkanu onnistumaan :) Kohdistamisen kanssa on vielä opettelemista, mutta facen Kynsikoristelut-ryhmässä oli vinkki siihenkin, suorakulmaisella sekin hoituu helpommin, joten sen metsästäminen alkaa.  

Tässä kuvat olkaa hyvät:

W7: Aqua Suede ja Kiko Mirror sarjan 622

Depend 335. Tästä ehkä näkee hieman paremmin noita glittereitä
MoYou:n  laatta, Pro Collection - 03

Olis ehkä kannattanu kattoo hieman tarkemmin tota laattaa ja putsannu noi lakka jämät... Auts
Tämä on otettu luonnon valossa

Noissa muissa kynsissä tota dependiä on vain kärjissä, Muuten noita ei ees huomaa
paitsi silloin kun valo osuu niihin.


Tässä vielä kunnon zoomaus 

Nyt näistä leimailuista rohkaistuna päätin, että seuraavaksi leimailen kaikki kynnet....mitähän siitäkin oikeesti tulee :D


Leppoisaa torstai-illan jatkoja kaikille! 

8 kommenttia :

 1. Kivat kynnet! Ja jippii, hyvä jos löllö toimii, nyt mä vasta innolla odotanki omaa ebaysta saapuvaa löllöstampperiani, jospa leimailu alkais luonnistua paremmin (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) joo mulla ainakin alko leimailut sujua ton löllön kans. Kun vaan viä sen suorakulmasen löllön jostain saan käsiini ni sitte luonnistuu toi kohdistaminen paremmin. Kerro sitte mitäs tykkäsit ku oot päässy omaas kokeilee :)

   Poista
 2. Mikä ihmeen löllö stamper? Mä oon nyt kuullut tästä niin monesti että ihan pakko kysyä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se stamper on paljon lössömpi kun konadin. Mä ainakin saan sillä onnistumaan noi leimailut paljon paremmin. Omani oon tilannu ebaysta. Voin tehä postauksen jos vaan on jota kuta kiinnostaa :)

   Poista
  2. Minnuu ainakin kiinnostaa. Laattoja löytyy vaikka kuinka monta. En vaan saa niitä nätisti kynsille saakka. Tuo vois auttaa ongelmassa. :)

   Poista
  3. Selvä :) koitan saada tehtyy sen postauksen ja ettii jos löydän linkin vielä mistä tilasin sen, mahollisimman pian :)

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.