Pienimuotoista tikkuilua

Mun on pitäny nää laittaa jo aikoja sitte. En tajuu mihin tää aika menee ku tuntuu, ettei kerkee enää mitään tekemään päivisin. 

Kahdesta ekasta lakasta kiitos kuuluu Shopaholicille  ja  ton viimisen ostin I Love Me- messuilla Ceasarshopin-osastolta.


China Glaze, There's Snow One Like You
Tästä näkee tuota koostumusta. 

Tämä omituisuus on todella hankala levittää ja muutenki alku tuntemukset oli KÄÄK ku kamala.  Mitä enemmän niitä hiplasin ja kattelin tykkäysmittari nousi nousemistaan. Tällä tehty lakkaus löytyy täältä. Poistettaessa murustuu hiekan tapaiseksi.

Barry M, Majesty 

Oon niin tyytyväinen, että sain  tämän lakan. IHANA levittää, tarpeeksi peittävä ja mikä kimallus. Kuva ei anna oikeutta tämän kauneudelle. Näitä lisää vielä jossain vaiheessa, pakko saada!  Kynnet mitkä lakattu tällä näkyy täällä. Linkin takana on myös halloween kynnet. 


Color Club, Gift Of SparkleJostain syystä oon haalinu lilan värisiä lakkoja nyt syksyn aikana useampia. Mistähän sekin johtuu? Mutta, vaikka kuvasta voisi aatella niin lakan pinta on aikas silee, ei siinä kyllä oikeesta tunnu noi glitterit. Tällä en ole vielä lakannut, mutta asia korjaantuu vielä tämän illan aikana :) tiedän sitten enemmän miten käyttäytyy...

Kaikissa on kaksi kerrosta lakkaa eikä ole toppia laitettu päälle. 

Lopuksi vielä yksi ostos I Love Me- messuilta. Paljon kiitosta saaneet viiksitarrat ja parit muut. 


Ostettu Ceasarshopin osastolta.

Toivottavasti viikonloppuna paistaa toi omituinen valoilmiö, jotta kuviin saisi hieman säihkettä mukaan.  

Hyvää loppuiltaa!!
2 kommenttia :

 1. Vitsi miten nätti blogi sulla on! :)

  http://mylifeandmystoryy.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kaunis kiitos sulle <3 :) tässä koitan koko ajan miettiä miten muuttaisin tätä paremmaksi

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.