Kynsimasennusta.....

Tervehdys!! 

Jotain ihmeellistä on nyt ilmassa. Mulla on useampi kynsi tänä syksynä lohjennut ja nyt oli pakko lyhentää kaikki. Yleensä joudun tekemään sen kaks kertaa vuodessa. Ihan samalla tavalla olen hoitanu käsiä ja kynsiä kun ennenki enkä muutenkaan oo elämistapoja muuttanut. Tai no, tulihan meille koiruus ja oikeestaan oon menny lenkille ilman hanskoja sillon alussa ilmojen kylmetessä. Mahtaako johtua siitä? Onko kellään muulla tullut muutoksia kynsiin? 

Pahoittelen jo etukäteen tätä tylsää lakkausta. Lyhennyksen jälkeen oli vaan pakko laittaa jotain. Ajattelin ensin, että laitanko tätä lainkaan. Tässä tää nyt kuitenkin on. 

Lakkoina oon käyttänyt Nubarin Mali-Blue:taja päälle laitoin GR Jolly Jewels 101


Kuvat oon ottanut päivän valossa.
Oon aivan avuton taas muutaman päivän,

  Onneks silti nää on uusiutuva luonnonvara! :D

Ihanaa alkavaa viikkoa!!

2 kommenttia :

  1. Mä niin tiedän tuon tunteen ,oon itse kanssa samassa tilanteessa :( Ite oon kans ihmetellyt et missä syy kun kynnet ei kestä,mutta onneksi kasvavat uudelleen . Ja ihan kauniit nuo sun kynnet on :) Sun blogi on mukavan oloinen,liityin äsken :)

    VastaaPoista
  2. Ihanaa etten oo yksin tän kans <3 Tervetuloa ja toivottavasti viihdyt... :)

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.