Yökylässä Marina, taas Tinskun keittiössä

Silloin, kun melkein neljä vuotta sitten aloitin bloggaamisen niin ei tullut pieneen mieleenikään kuinka ihania ihmisiä tulen tässä vuosien varrella tapaamaan. Yksi näistä ihanista ihmisistä on Tiina, joka kirjoittelee Tinskun keittiössä & Tyynen kaa-blogia. 





Tiina on avannut minulle myös kotinsa sekä  keittiönsä :) Viime kuussa suuntaisin taas (tuntuu, että pitääkö mun alkaa maksamaan kohta vuokraa :D ) heille yökyläilemään <3 Ehkä myös se, että molemmat olemme satakunnasta, meillä natsasi heti. Kyllä porilainen porilaisen tuntee ;) Tällä kertaa  Tiinan kaveri Anu oli myös kyläilemässä ja mikä parasta, hän muuten on myös samalta suunnalta, Ulvilasta. Ulvila on itselle kovin läheinen paikka, olen syntynyt siellä :)  Voitte sitten kuvitella sitä kälätystä, mikä lähtee kolmesta satakuntalaisesta :D :D Anun puhetta kuunnellessa tuli ihan kotoinen olo. Porin murre on vain niin <3 <3 

Illan kohokohta tietysti oli ruokailu, oltiinhan kirjaimellisesti Tinskun keittiössä , suositun ruokabloggaajan keittiössä. 

Ja kun bloggaajia ollaan, niin mitään ei maisteta ennen kuvaamista. Jätimme Anun paistamaan blinejä ja lähdimme Tiinan kanssa ottamaan parit kuvat Tiinan "studiolle". 
Tai ottamaan oikeastaan parit kymmenet kuvat :D Totta puhuen ei ne parikymmentäkään riittäneet. 


Jos vain mahdollista, pitää testailla myös savuefektiä. Arvaakos kukaan miten me tämä toteutettiin?  Tämä kuvaussessio olisi pitänyt saada videolle, hahhahaaa. 
Kuvasta tuli kyllä ihan kiva, vai mitäs ootte mieltä? 






Vihdoin ja viimein pääsimme takaisin Anun seuraan ja hän olikin saanut paistettua kaikki blinit valmiiksi ja pääsimme siirtymään suoraan ruokapöytään. 
Ihana Anu, niin reipas. 




Tämä pitäisi kuulua tulevaan 25 faktaa minusta postaukseen. En ollut koskaan ennen tätä syönyt blinejä ja vielä vähemmän mätiä. Kaviaaria olin joskus 15 vuotiaan maistanut ja syömäti jäi silloin. Päätin kuitenkin olla rohkea ja maistaa pari mätipalleroa. 





Voi veljet kuinka hyviä ne blinit olikaan! ja hei se mäti, njam! Se ei maistunut kalalle ja todellakin tulen syömään sitä jatkossakin, ilman blinejä ja blinien kanssa. Aivan loistavaa! 




Pääruoaksi Tiina oli loihtunut Sous Videssä meille ankanrintaa ja pintaan otettiin kaunis väri pannulla. 



Ankan kanssa meillä oli graniittiomena - punaviinikastiketta ja paahdettuja mukulasellereitä. Sous viden ansiota liha oli ihanan mureaa. 



Ruokajuomaksi ankan kanssa Tiina oli valinnut Matua punaviinin, loisto valinta sekin. Taidan tästä edes kysyä Tiinalta viinivinkit ;) 



red wine

Lisää tietoa ruuista ja ruokajuomista voit lue Tiina postauksesta ja sinne pääset TÄSTÄ

Mitä muuta nainen kaipaa loistavaan iltaan kuin mahtavan seuran, erittäin maukasta ruokaa ja kunnon naurun räkätystä vedet silmissä arki-iltana? Ei sitten mitään muuta! 

Kiitos Anu ja Tiina vielä kerran teille molemmille ihanasta arjen irtiotosta <3 

 Tiina, tänään tullaan taas, JEEE, IHANAA <3  
Yökylässä Marina, joko taas Tinskun Keittiössä :D 

Toivottavasti teille ihanat siellä ruutujen takana on tulossa yhtä mahtis viikonloppu kun meillekkin <3 

Love

p.s. kyll' tiek sää oliki sydämiä täyn koko postaus <3 <3 ;) 

16 kommenttia :

  1. No eipä sitä tosiaan muuta kaipaa :). Ihan mielettömän hienoja kuvia mielettömän kauniista herkuista! Voin vaan kuvitella, kuinka hyvältä maistui.

    Ihanaa viikonloppua Marina <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Annukka. Kyllä se vaan niin on, että hyvän ruuan kruunaa ihana seura <3

      Ihanaa alkanutta viikkoa sinulle Annukka <3

      Poista
  2. Oi miten ihania herkku- ja fiiliskuvia ❤️
    Ihanaa viikonloppua Marina!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ystävät on kyllä elmänsuola <3

      Ihanaa alkanutta viikkoa Outi!

      Poista
  3. Tervetuloa muru. Tulee taas niin mukava viikonloppu <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tulin ja tulen taas :D Ihanaa ja kun jaksat mua <3 Viikonloppu oli ihan mahtava!

      Poista
  4. Blinit on mun suurinta herkkua, herahti ehkä pikkaisen vesi kielelle. :D :p

    VastaaPoista
  5. No huh mitkä herkut! Mäti on oikeastaan aika mitäänsanomaton syötävä, mutta silti mun mielestäni hurjan herkullista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Odotin, että kala olisi tullut paljon enemmän esille mutta ei, onneksi :D

      Poista
  6. No sähän oot ollut ihan lähellä kun Tiina asuu tuossa alle 10 km päässä. 😀

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Asutteko niin lähekkäin? Pitää tulla sitten joskus teillekkin poikkeemaan :D

      Poista
  7. Tinsku on niin kiva, mitä olen oppinut tuntemaan ja taatusti jumalainen kokki. Blinit on kyllä jumalten ruokaa, rakastan. <3 Ihana ilta teillä ollut tai yökyläily. :)

    VastaaPoista
  8. ooh,mikä ilta ja ihania herkkuja oli Tinsku loihtinut. Ja upeat kuvat olet ottanut:) Bloggailun avulla olen minäkin löytänyt ihania ihmisiä ,joista osasta on tullut hyviä ystäviä näiden 8.5 vuoden aikana.Vaan tämä välimatka on kurjaa...

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.