Tuoksutorstai: Lupaus by Raili


Tuoksu lehdistönäyte

 

Raili Hulkkosen tuoksu
Tästä se taas lähtee eli torstaisin sukelletaan tuoksujen maailmaan. Maailma on täynnä erilaisia tuoksuja enkä nyt tarkoita vain hajuvesiä vaan siis ihan ylipäätään tuoksuja. Tuoksujen avulla muistamme hetkiä eletystä elämästä, oli ne sitten hyviä tai huonoja. 

Tuoksujen avulla voimme tehdä myös itse itsellemme tärkeitä tuoksumuistoja. Tuoksut auttavat myös pääsemään erilaisiin tunnetiloihin. 

Vuoden ensimmäisessä tuoksutorstaissa tutustutaan meikkitaiteilija ja kosmetologi Raili Hulkkosen by Raili -tuotesarjan tuoksuun nimeltä Lupaus.  

Raili Hulkkonen on omistanut pitkän uransa suomalaisten naisten kauneudelle ja mikä parasta, by Raili-tuotesarja on kehitetty aikuisen ihon tarpeet huomioiden. Sarjan tuotteet valmistetaan myös Suomessa, mikä on ihan parasta ja varsinkin näinä aikoina kotimaisuus on todella tärkeää. 


Lupaus


by Raili
Tuoksu on saanut inspiraationsa itsenäisistä arjen voimanaisista, jotka uskaltavat elää elämäänsä juuri niin kuin haluavat. Itsenäisinä, rohkeina, unohtamatta hauskanpitoa. Jokaisen meistä pitäisi yrittää olla välittämättä siitä mitä muut ajattelee. Kukaan muu ei sitä elämää elä kuin sinä itse. Itse yritän päästä irti juurikin siitä ajattelutavasta, että jos teen näin niin mitä muut sanovat. 


Tuoksupullo on tyylikkään yksinkertainen ja on samantyylinen kuin mitä sarjan muutkin tuotteet ja hei, mattamusta toimii aina!  


tuotekuvaus
Lupauksen kuvataan olevan hienostunut, elämäniloa ja itsevarmuutta huokuva tuoksu. Mielestäni tuoksun kuvaus osuu kyllä täysin nappiin ja juuri sitä mitä Lupaus tuo mieleen. 

Lupaus alkaa appelsiini, rosmariini ja bergamotti. Sydäntuoksussa puolestaan huumaa jasmiini ja tee. Tuoksun viimeistelee myski, salvia ja vanilja.  


lupaus by Raili
Tuoksu on kivan sitruksisen raikas mutta samalla kukkaistuoksu missä on mukana kivasti makeutta. Itselle tuoksusta tulee, heti mieleen kesä, ystävät, meri, ranta ja hauskanpito. Omalla kohdalla Lupaus on selkeästi kesätuoksu. 


Lupaus-tuoksun voit tilata mm.  by Railin omilta sivuilta ja  tuoksu löytyy myös Sokoksista

Hinta on 68€ ja pullon koko 50 ml.Lupaus on tehty pidettäväksi


Love 
2 kommenttia :

 1. Kiva kuulla, että tykkäsit !
  Lupau keväästä kuulostaa hyvältä;)
  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on juurikin se tuoksu mitä tarvitaan tähän hetkeen :)

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.