Täältä sitä noustaan taas! Niin ja mukana myös vuoden eka lakkaus.

Atelier Rougen lakka saatu ja se sisältää mainoslinkin

talvinen auringonlasku Haluan toivottaa ihan heti alkuun mahtavaa alkanutta vuotta 2022!

Mä itse niin toivon tästä vuodesta parempaa kuin mitä kaksi edellistä vuotta ovat olleet. Menneet kaksi vuotta ovat olleet henkisesti todella raskaita ja surutyöt jatkuvat koko ajan. Tämä on ollut myös syynä siihen, että olen ollut somessa suht vähän. On ollut ihana kuitenkin huomata, että te lukijat olette pysyneet siellä vaikka täällä blogin puolella on ollut hieman hiljaisempaa.   Elämän on kuitenkin jatkuttava eteenpäin ja siitä pitää yrittää nauttia ja elää täysillä niin kauan kun täällä ollaan. 

Mulla on paljon ideoita postauksiin ja mielelläni kuulisin teiltä toiveita aiheista mistä haluaisitte lukea. 

Tänä vuonna on tulossa ainakin kosmetiikkatestauksia totta kai, meikkejä, ruokaohjeita, sohvaperunan kuntoilujuttuja (kuntopyörää odottelen saapuvaksi), matkajuttuja, lakkauksia ja ehkä jotain muutakin.  Niin ja tuoksutorstai tulee myös takaisin! 
Ajattelin, että tämän vuoden aloitukseen sopisi hyvin lakkaus. Blogihan on alkuperin alkanut kynsiblogina mutta sitten pikku hiljaa laajentunut koskemaan myös muita mun lempparijuttuja. 


Tiuha käsien pesu ja käsidesin kanssa lotraaminen on saanut mun kynnet todella huonoon kuntoon mutta nyt pikku hiljaa nekin alkavat näyttämään taas hyviltä. 


folio nails


Vuoden ensimmäiseen lakkaukseen halusin käyttää tätä upeaa Atelier Rougen Mon Chérie* lakkaa. Lakka kuuluu talvikokoelmaan eli kannattaa olla nopea, jos haluat itsellesi tämän lakan. Ainakin nyt sitä vielä saa Kicksin verkkokaupasta.

Tykkään Atelier Rougen lakoista, koska ne kuivuvat todella nopeasti ja tähän mennessä on riittänyt kaksi lakkakerrosta peittämään, tätä joutui laittamaan kolme. Väri on silti upea!! 


Koska tuon Mon Chérien väri on näin magee, en halunnut lähteä piilottelemaan sitä koristeluiden alle vaan päätin tehdä yhden aksenttikynnen. Musta lakka on yksi mun lemppareista, essien licorice. 


nail art


Miten olen voinut unohtaa folioiden olemassa olon?!? 

Foliot ovat varmaan helpoimpia koristelutapoja mitä voi olla ja nopeitakin käyttää vielä. Tietysti sun tarvii ootella liiman kuivumisen mutta sen jälkeen se on lasten leikkiä. Samalla kun tein näitä niin mieleeni juolahti yksi idea mitä kokeilen. Yritän tehdä nyt joka kuukausi ainakin yhden lakkauksen missä olen käyttänyt foliota koristelussa. 


kynsikoristelut foliolla


Nyt on aika laittaa kone kiinni, pikkusiskon lapset tulevat meille kohta viikonlopun viettoon. Katsotaan, jos kerkiän instan puolelle laittamaan muutamia kuvia. Lapsia on 5 + Milo niin vauhtia riittää mutta toivottavasti ei vaarallisia tilanteita. 


Ihan mahtavaa viikonloppua ja kiitos, että olet siellä! 


Love 
Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.