Lakkausunelmia : Ilmapalloja!!

 

osa lakoista saatu pr-näytteenä*


Itsensä haastaminen saa sinut kokeilemaan ja oppimaan uusia asioita. Aina ne ei mene niin kuin on alunperin suunnitellut mutta mitä sitten! Niistä voi kuitenkin aina oppia ja juurikin siitä syystä päätimme Timantteja kynsillä -blogin Lauran kanssa lyödä kyntemme yhteen ja lähteä tekemään myös yhteistä haastetta nimeltä Lakkausunelmia Lakkaushaasteen lisäksi.


Tämän kuun haasteen aiheena meillä on ilmapallot ja nehän kuuluvat vappuviikonloppuun. Meillä ei kylläkään ilmapalloja koristeena ole eikä kyllä ole muitakaan vappujuttuja, paitsi tietysti sima ja munkit. 

Sääntönä meillä oli käyttää viittä eri sävyä.lakkausEn todellakaan olisi halunnut jakaa tätä lakkausta tänne teidän nähtäväksi, koska näistä ei tullut yhtään sellaiset mitä aluksi suunnittelin. Nää on ihan hirveät mutta en vaan kerinnyt tekemään enää uutta lakkausta. 


Maalasin ilmapallot käsin ja sen kyllä huomaa. Nimettömän ilmapallot näyttävät ihan jäätelötöttöröltä :D Lakkasin kynnet ensin Atelier Rougen valkoisella Chemise Blanchella*.Itse ilmapalloihin käytin seuraavia lakkoja: 

-peukalossa china glazen In the lime light neon 

-etusormensa Seppälän Hot Sun

-keskisormessa Seppälän lakkaa nimeltä Heavenly sorbet

-pikkurillissä china glazen Thistle do nicely


ilmapallot
Lauran kynnet pääset katsomaan tästä


Oikein ihanaa toukokuun alkua ja rentouttavaa sunnuntaita. 

Itsellä on tänään työpäivä ja lähdetään Porvooseen kuvaamaan koiraa ja samalla moikkaamaan ihanaa yhteistyökumppania. <3 

Love


4 kommenttia :

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.