Lakkaushaaste: Pastellinen kevät

                                                                                                                                              osa lakoista saatu 

Sitä ei oikein meinaa uskoa, että kevät on jo näin pitkällä. Ensimmäiset kukat ovat ilmestyneet kukkapenkkiin ja innolla odotan pionien kukintaa. Sinivuokot ovat vallanneet meidän lähimetsän ja muutama sinivuokko on eksynyt meidänkin pihaan. 

Tänä vuonna elämän tilanne on hieman erilainen kuin mitä vuosi sitten. Silloin kalenteri oli tyhjentynyt ja sitä tuskaili miten maksaa laskut. Sitä ei tajunnut mihin kaikkeen tilanne johtaa ja miten se tulee muutamaan elämää. Tänään olen menossa ottamaan korona-rokotteen ja toivon, ettei siitä tule mitään kuumetta yms. koska minulla on keskiviikkona ja torstaina tärkeät yrityskuvaukset. Mutta mennään itse asiaan eli lakkaushaasteeseen. 


Tämän kuun lakkaushaasteen aiheena on pastellinen kevät. Toteutus oli vapaa ja itse päätin lähestyä kukka-aiheella. 


Etu- ja nimettömän kynnen pohjalla on kerros essien ballet slippers lakkaa. Kukkasten keskustassa käytin essien get oasista ja terälehdet tein Atelier Rougen Casual Weekendiä. Halusin kynsiin vielä jotain pientä niin lisäsin muutaman pallon Color Clubin East Austinia. Muut kynnet lakkasin essien you know the espadrillella. Viimeistelin lakkauksen mataksi Aterien Rougen matta topparilla.  

pastelli kynnet

 Tajusin juuri, että olin käyttänyt tuota samaa essien oranssia get oasis lakkaa tämän kuun toisessa haasteessa. Kyseessä oli pääsiäiskynnet ja ne näet tästä

Käy ihmeessä kurkkaamassa muiden haasteeseen osallistuneiden lakkaukset. 

Timantteja kynsillä

Strokes of Color

Nails to photos

Tinkerbel's Nail diary


Mahtavaa tiistaita 


essie
Love8 kommenttia :

 1. Tuo Essie on kyllä todella nätti, niin ei ihme että käytit sitä taas! :)

  VastaaPoista
 2. Ompa kivat <3 ja kivoja kukkasia (:

  VastaaPoista
 3. Vaikka olen itse konservatiivinen lakkaaja ja käytän tosi suppeaa väriskaalaa, ihailen aina kun joku tekee taitavasti kuvioita. Kukkaset on ihanan kepeät ja hienosti tehty!
  Mukavia kevätpäiviä sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maarit, ihana kuulla, että tykkäät <3 Kauniita kevätpäiviä sinulle! <3

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.