Tuoksutorstai: Kookoksen huumaa Vol 1

 

Tuotteet saatu

kookokselta tuoksuvia tuotteitaKookos on sellainen joka jakaa mielipiteet puolesta tai vastaan, oli sitten kyseessä tuoksu tai maku. Itse RAKASTAN kookosta niin tuoksuna tuotteissa kuin ruuissakin. Markkinoilla on toinen toistaan ihanempia kookoksen tuoksuisia tuotteita ja ajattelin listata teille niistä omia lemppareita. Olen jakanut nämä ihanat kookostuotteet pariin eri postaukseen, koska en halunnut teille mitään kookosähkyä yhdellä kertaa. 

Lee Stafford CoCo LoCo  

 

Näissä Lee Staffordin Coco Loco viimeistelytuotteissa on ihanan raikas kookoksen tuoksu. Kuivashampoo sopii myös tummille hiuksille, koska ei jätä sitä inhottavaa valkoista väriä tummiin hiuksiin. Hiuslakka puolestaan antaa hyvän pidon eikä tee hiuksista koppuraisia. Hiuslakka sisältää muuten kosteuttavia silkkiproteiineja. eco denta Minty Coconut suuvesi ja coconut hammastahna
eco dentan Coconut hammastahna ehkäisee hammaskiveä ja plakkia ja samalla voit nauttia ihanasta kookoksen ja mintun sekoituksesta. Maku ei kuitenkaan ole mikään pistävä vaan miellyttävän mieto. 
Suuvesi on luomusuuvesi eikä se sisällä alkoholia tai fluoria. Makuna ihana raikas kookos-minttu ja tämä on loistava päivittäiseen käyttöön. 


treaclemoon My Coconut Island suihkusaippuamy coconut island


Tämä suihkusaippua sisältää 100% kookosuutetta ja pakko sanoa, että yllätyin tuoksusta.  Itselle tuli mieleen tästä paahdettu sokeri  häivähdyksellä kookosta vaikka nimestä päätellen voisi luulla kookoksen tuoksua olevan enemmänkin. 
Tätä My Coconut Island suihkugeeli voi muuten käyttää myös kylpyvaahtona, voi että, kun olisikin amme! 
Tiesitkö muuten, että nämä treaclemoon -tuotteiden pullot on valmistettu 35% merestä kerätystä muovista? 


Elvital Extraordonary Oil
hiusöljy kuiville ja normaaleille hiuksille


Hiusöljyjen suhteen olen todella huono käyttäjä. Totta puhuen, muutaman huonon kokemuksen jälkeen, olin jättänyt niiden käytön kokonaan, lukuunottamatta paria luottotuotetta joista toinen on tämä. 
Tämä Elvitalin Extraordinary Oil toimii loistavasti omissa hennoissa hiuksissa. Hiustenhoitoöljy ravitsee pakkasesta kärvistyneitä hiuksia antaen samalla kauniin kiillon. Kookosen tuoksu ei tässäkään ole mikään yliampuva vaan hienostunut. 


Löytyikö näistä sulle tuttuja tuotteita ja mites on, iskeekö kookos? 

Kivaa torstaita 

Love2 kommenttia :

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.