Lakkausunelmia: Marmorikynnet

 osa lakoista saatu*


lakkaushaaste saa kokeilemaan kaikkea uutta

Itsensä haastaminen saa sinut kokeilemaan ja oppimaan uusia asioita. Aina ne ei mene niin kuin on alunperin suunnitellut mutta mitä sitten! Niistä voi kuitenkin aina oppia ja juurikin siitä syystä päätimme Timantteja kynsillä -blogin Lauran kanssa lyödä kyntemme yhteen ja lähteä tekemään myös yhteistä haastetta nimeltä Lakkausunelmia Lakkaushaasteen lisäksi.


Tällä kertaa meillä on aiheena marmorointi ja siis se perinteinen marmorikuvio.


Mun on monta kertaa pitänyt kokeilla tehdä marmorikynnet mutta aina se on vaan jäänyt siihen miettimisen asteelle. Nyt onneksi oli vähän niinkuin pakko tehdä ne ja onneksi oli!

Tiesin heti, että haluan testata saamaani Atiler Rougen Chemise Blanche nimistä valkoista lakkaa ja tehdä marmorikuvion valkoiselle pohjalle. Luottovalkoiseni on jo vuosia ollut essencen Wild White Ways, joka on myös ollut vahvasti esillä täällä blogin puolella.


marmorikynnetMuut kynnet lakkasin essien expressie second hand, first love lakalla, joka on ihana roosa, sellainen vanhanaikainen roosan sävy. Nämä expressie lakat ovat kuin tehty sellaiselle, kenellä ei ole aikaa odottaa lakkojen kuivumista, koska kuivuvat parissa minuutissa. Koostumus on myös tuttua laadukasta essietä.

Marmorikuvioon käytin kolmea eri lakkaa. Atelier Rougen valkoista Chemise Blancea ja Champs Elysèes vaalean harmaata lakkaa sekä OPI:n Dark side of the mood tumman harmaata. Elmukelmua käyttäen tein marmoripohjan valkoiselle pohjalle. Dark side of the mood lakalla tein myös nuo marmoriin kuuluvat "viivat". Lisäsin kynsille vielä hieman ruusunkullan väristä lakkaa antamaan sen pienen pisteen i:n päälle. ZOYA:n Autumn toimi tässä erinomaisesti. Muihin kynsiin lisäsin vielä ruusukullan väriset pyöreät niitit.
Tämä Atelier Rougen Chemise Blancea on koostumukseltaan paksumpi kuin mitä sarjan muut testaamani lakat ja näin ensi kosketuksella täytyy sanoa, että ei huono! Peittää todella hyvin jo melkein yhdellä kerroksella.


Käy muuten kurkkaamassa myös millaiset marmorit Laura sai loihdittua kynsille ja ne näet TÄSTÄ


Itse tykästyin kyllä näihin kynsiin todella paljon ja mun on kyllä pakko testata myös muita tapoja tehdä tätä marmorikuviota. Samalla testailen myös muita värejä. Jos haluatte nähdä marmorit jollain tietyn värisellä pohjalla niin kommentoi ihmeessä tuohon alle niin testataan. 

Love


8 kommenttia :

 1. Vitsit miten mageet näistä tuli, ihanat sävytkin!
  Kivaa alkavaa viikkoa sinulle Marina <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, itse tykkään näistä kanssa tosi paljon!

   Ihanaa alkanutta viikkoa myös sinulle Outi <3

   Poista
 2. Vitsi nää on kiva <3 siis ihan saman värit mitä olin omiini suunnittelut, mutta sit ei vaa sujunu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! <3 Voi ei, ois ollu kyllä kiva nähdä ne mutta tiedän tunteen, ei aina onnistu.

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.