Lakkausunelmia: syksyn lehdet

Tämän postauksen piti tulla ulos tuttuun tapaan jo viikko sitten  mutta minun elämässäni tapahtui sellaista mitä en vaan voi vieläkään ymmärtää. Tästä syystä olen ollut poissa myös instasta ja facesta. 
Pikkusiskoni nukkui pois reilu viikko sitten ja olen elänyt sumussa siitä lähtien. Keskittyminen on ollut todella vaikeaa ja siitä syystä en saanut julkaistua tätä eilenkään vaikka piti. Tajusin sen vasta, kun Laura laittoi siitä viestiä. 


Tämän kertaisena aiheena meillä oli syksyn lehdet. Ruskeat ja oranssit kuuluvat todellakin syksyyn, joten niillä lähdin liikkeelle. 


Tiesin heti mitkä lakat valitsen tähän haasteeseen ja ne löytyivät Kikolta. 


Tummanruskea 374, oranssi hiekkalakka 639 ja vaaleanruskea 322. 


kiko
Olin saanut testiin expressie lakkoja ja päätin kokeilla miten ne toimisi leimoissa. Leimat olivat meinaan ainoat vaihtoehdot lehtien tekoon. Käsin en niitä todellakaan alkaisi maalaamaan eikä minulla ollut niistä Milvejäkään. 


fall nails

Käyttämäni lakat oli ihanan murrettu vihreä nimeltä preclous cargo-go!, oranssi strong at 1% ja upea punainen selze the minute. Ja hei, nämä toimivat kuin unelmat!! En muista milloin viimeksi olisi ollut näin helppoa leimaaminen. 
Jos et vielä ole käynyt katsomassa Lauran lakkausta niin käy ihmeessä. Lauran postauksen näet TÄSTÄVaikka en syksystä tykkää, näistä kynsistä tykkään kyllä. Tulen kertomaan myöhemmin lisää noista expressie lakoista, nyt vaan en jaksa. 

Pitäkää toisistanne huolta <3 


Love8 kommenttia :

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.