N.A.E. luonnonkosmetiikkaa hiustenhoitoon

Kaupallinen yhteistyö  N.A.E.:n kanssa


n.a.e.

Minulta on paljon pyydetty juttuja luonnonkosmetiikasta ja niitä on tulossa eli toiveenne on kuultu. Tällä kertaa olisi vuorossa hiustenhoitotuotteita. 
Sain testiin italialaisen N.A.E. luonnonkosmetiikkasarjan hiustenhoitotuotteita. Saamani tuotteet on tarkoitettu kuiville hiuksille. En muista, että olisin aikaisemmin testaillut luonnonkosmetiikan hiustuotteita joten lähdin kyllä innolla testaamaan näitä.


N.A.E.  


N.A.E. eli Naturale Antica Erboristeria on siis italialainen luomulaatuinen luonnonkosmetiikkasarja, josta löytyy tuotteet niin hiusten kuin ihonkin hoitoon. 

Tuotteet sisältävät vähintään 97% luonnollisia ainesosia. Tuotteissa on yhdistetty Italian kaunista luontoa ja kasvilääkinnän osaamista. Tuubit ovat kasvipohjaisia muovituubeja ja ovat täysin kierrätettäviä, mikä on mielestäni todella hyvä. Riparazione korjaava hiustenhoitosarja kuiville hiuksille


korjaa hiustenhoitosarja kuiville hiuksilleN.A.E.:n Riparazione hiustenhoitosarja on suunniteltu korjaamaan kuivien hiusten vaurioita. Vaikuttavina raaka-aineina sarjan tuotteissa on italialainen oliivi ja basilika. 
Luomubasilikauute korjaa hiusta ja antaa sille suojaa. Luomuoliiviuute korjaa hiusvaurioita. 


Riparazione shampoo


Riparazione shampoo vahvistaa ja ravitsee hiuksia, sekä ehkäisee haaroittumista. 

Hiukset vaahtoutuivat hyvin ja vaahto on pehmeää ja kyllä niissä vaahdoissa on muuten eroja. 
Shampoosta löytyy pesutehoa, omille hiuksille hieman liikaakin, koska hiuksista tuli natisevan puhtaat. Pakko käyttää hoitoainetta pesun jälkeen.

Tuoksu tässä sekä koko sarjassa on miellyttävän raikas ja yrittinen. Antilla tuli mieleen luumu, kun kysyin häneltä tunnistaako tuoksua. Itse odotin, että basilika olisi tuoksunut voimakkaammin. 
Riparazione hoitoaine
luonnonkosmetiikkaaRiparazione hoitoaine vahvistaa ja ravitsee kuivia hiuksia. 


Hiuksista tulee helposti kammattavat ja omat ohuet hiukset eivät menneet pitkin päätä vaan hoitoaine antoi niille myös hieman tuuheutta. 
Tykkäsin tästä hoitoaineesta ja shampoon kanssa on todella hyvä yhdistelmä. Riparazione hiuksiin jätettävä hoitoaine


Tykkään käyttää paljon hiuksiin jätettäviä hoitoaineita ja tämä jää kyllä itsellä vakituiseen käyttöön.  
Riparazione hiuksiin jätettävä hoitoaine ehkäisee ja selvittää takkuja, hiuksista tulee helpommin kammattavat. Vahvistaa ja ravitsee hiuksia ja omalla kohdalla antaa myös hieman volyymia hiuksille. 
Kuten tavallisenkin hoitoaineen kanssa, tätä ei suihkuteta juuriin vaan keskipituuksiin ja latvoihin. Hoitoaine muuten suojaa latvoja myös haaroittimiselta. 

Itse olen suihkuttanut tätä myös kuiviin hiuksiin ja puristellut kiharoita esiin, kannattaa kokeilla. Tämä tuote on muuten 99% luonnollista alkuperää. Riparazione korjaava palashampoo
Nyt päästään sarjan yllättäjään. En ole oikein innokas palashampoon käyttäjä ja pakko myöntää, että ennen tätä, en ole palashampoota kokeillut.  

Tykkäsin tästä enemmän kuin tuosta normaalista shampoosta. Hiuksista tuli puhtaat mutta ei kuitenkaan natisevan puhtaat. Hiukset tuntuivat pehmeiltä myös ilman hoitoainetta. 
Vaahto oli myös miellyttävämpi kuin mitä tuossa toisessa. 

Jos vielä hyviä puolia pitää kertoa niin viehän tälläinen palashampoo paljon vähemmän tilaa mitä normaalit pullot. Tämä pala vastaa kahta yllä olevaa shampoopulloa.


Yhteenveto

Tykkäsin näistä tuotteista. 
Tuotteiden ulkonäkö, koostumukset, tuoksut ja se, että ne tekivät sen mitä lupasivat, saivat minut tykkäämään näistä. 

Osa kuivien hiusten tuotteista ovat saaneet ohuet hiukseni menemään päätä pitkin mutta nämä eivät ja siitä annan myös ison plussan. 
Ainut miinus itselle oli tuon shampoon pesuteho, jos siitä nyt voi miinusta antaa. :) 
Omalla kohdalla  suurin yllättäjä oli tuo palashampoo ja sitä tulen kyllä suosittelemaan lämpimästi. 
 Olisi kiva kuulla miten säilytätte näitä palashampoita? 


Love

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.