Lakkaushaaste: vastaväritNo niin, taas on kuukausi mennyt on taas lakkaushaasteen aika. Tällä kertaa aiheena tai oikeastaan teemana on vastavärit. Lakkauksen toteutuksen kaikki saivat päättää itse. 

 Halusin käyttää näissä kynsissä jotain sellaista koristelutyyliä mitä en ole pitkään aikaan käyttänyt ja yksi sellainen oli water spotted. 

Tässä tiputellaan veden joukkoon lakkaa vähän kuten vesimarmoroinnissa mutta lakan päällee suihkautetaan hiuslakkaa. Lakkaa tekee lakan pintaan reikiä, jotka muodostavat kivan kuvion tai tarkoitus olisi, että kiva kuvio syntyisi. 

No itsellä ei ihan käynyt. Ensin joudun kokeilemaan kahta eri lakkaa, koska aikaisemmin käyttämäni Herbinan letityssuihkeesta ei tullut mitään. 

Sitten eivät kuviotkaan syntyneet niin kuin aiemmin mutta kellon ollessa yhdeksän illalla en alkanut tekemään niitä uudelleen. Laitan tähän parit linkit aikaisempiin lakkauksiin missä water spotted onnistui :)

Opin lakoilla tehdyt kynnet näet TÄÄLTÄ
Ja tämä toinen on meidän lakkaushaasteen viime vuoden maaliskussa olleisiin haastekynsiin, TÄSTÄ  pääset näkemään ne. Lakkaus on yksi mun lemppareista muuten :) Lakkoina näissä käytin essien ihanan keltaista summer soul sticea ja sähäkkää violettia nimeltä tangoed in love. Tämä on muuten mattalakka eli se saattaa olla yksi syy miksi se ei toiminut kunnolla hiuslakan kanssa. Värit sopivat mielestäni hyvin myös kevääseen. Muut haasteeseen osallistujat ovat tässä: 
Nyt ois teillä mahdollisuus vaikuttaa näihin meidän haasteisiin. Kerro ihmeessä minkä koristelutyylin tai minkä väriä lakkauksia haluaisit nähdä näissä meidän haasteissa? 
Oletko kokeillut water spotted koristelua? 

Aurinkoista maanantaita! 

Love
16 kommenttia :

 1. En oikeesti kestä että valittiin toisistamme tietämättä sama vastaväri pari kaikki 🤣 harmi ettei sujunut toi water spotted tekniikka.

  VastaaPoista
 2. Ompa ihanan väriset Essiet! En muuten muista olenko kokeillut tuota water spotted tekniikkaa ollenkaan, täytyy kyllä ottaa se jossain vaiheessa kokeiluun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ookki! Ihanan sähäkät. :) Pakko ite testata myös uudelleen sillä Herbinan aineella.

   Poista
 3. Nää on kivat! Kuviot muistuttaa tosi paljon marmorikuviota. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! nyt kun sanoit niin kylä näistä marmori mieleen tulee. :)

   Poista
 4. No ei ne kyllä siltä näytä, että olisivat EPÄonnistuneet!! Näyttää nimittäin ihan proolta, johon en itse amatöörinä kykenisi. Hiuslakka ja kynsilakka on kyllä sellainen yhdistelmä, josta en ollut aiemmin kuullutkaan.. Enihau, hienot ovat <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi kiitos paljon ihanuus! <3 Tuo kuviointi tuossa ei ihan mennyt niin kuin suunnittelin mutta kivat näistä tuli nyt kun on enemmän näitä katsellut. :)

   Poista
 5. Kerrassaan upeat! Miten nää voi olla epäonnistuneet? :o Mä haluaisin nähdä vihreitä kynsiä, niitä näkee ihan liian vähän ja vihreä on mun oma lemppari. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jonna, kiitos paljon <3 Tuo kuvio ei ihan ole täydellinen :) Eli vihreitä kynsiä tulossa :)

   Poista
 6. Tosi pirteät kuvat! Ja kynnet on simppelit mutta tyylikkäät. Tykkään :)

  VastaaPoista
 7. Oiii water spotted on niin kiva tekniikka<3 Tosi upeet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on ja helppo jos vaan saa sen toimimaan :D :D kiitos paljon Heli <3

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.