Uuden vuoden kynnet ja ARVONTA*merkityt tuotteet ovat lehdistönäytteitä

Näin tämäkin vuosi on kohta taputeltu. 


Vuosi on ollut suht hyvä. On paljon tapahtunut töiden parissa ja perheen keskenkin. Onhan niitä takapakkejakin ollut mutta niistä on kuitenkin selvitty ja jatkettu matkaa eteenpäin. 

Itse tein tälle vuodelle muutamia lupauksia ja osa niistä toteutui ja osa ei, esim. en saanut luettua YHTÄKÄÄN kokonaista kirjaa. Hävettää suoraan sanottuna mutta ensi vuonna uudestaan. 

Niin, eihän sitä kynsibloggaaja voi uutta vuotta mennä ilman asianmukaisia kynsiä. Uusille lukijoille tiedoksi, että aloitin bloggaamisen reilu kuusi vuotta sitten kynsibloggaajana. Vuosien saatossa blogin aihepiiri laajeni ja suunnitelmissa on laajentaa myös ensi vuonna. ;) 

Lakkasin kynsille raketteja. Raketit ovat upean näköisiä ja rakastan niitä katsoa ja kuvata mutta Milon vuoksi ei voi. Pieni pelkää niitä ja nytkin makaa mun jaloissa pöydän alla, kun tätä kirjoitan. 

Parempi raketit kynsillä kuin idiooteilla, ketkä eivät niitä osaa käyttää. Tänäänkin paukuttelu alkoi jo ennen kuutta. Toivottavasti niiden myynti yksityisille lopettaisiin kokonaan. 

Mutta joo, mennään itse lakkaukseen. Lakkauksen tein OPI:n lakoilla. OPI:n lakat kuuluvat omiin lemppareihin ja olenhan tehnyt niiden kanssa myös töitä tässä muutama vuosi sitten. 
 Kolme kynttä lakkasin *Flashbulb Fuchsia lakalla ja aksenttikynnet *OPI Ink. lakalla. Lakka on upea tumma lila, jossa on mukana pienen pientä glitteriä. Lakasta tulee itselle mieleen yötaivas. 
Molemmat ilotulitukset aloitin tekemään käyttämällä valkoista *Natural Nail Base coatia, valkoinen lakka saa värilakan hyvin näkyviin tummasta pohjasta. 

Keskisormen ilotulitukseen käytin metallinvihreää My Gecko does Tricks ja sähkönsinistä glitteribläjäystä Get Your Numberia, joka on koostumukseltaan liquid sand eli hiekkalakka. 

Nimettömään puolestaan käytin keltaista  I just Can't Cope-acabanaa ja sähäkkää pinkkiä Hotter Than You Pinkiä. 


Muihin kynsiin lisäsin vielä kirkkaat kivet. Itse tykästyin näihin kynsiin todella paljon. :) 


EDIT: Olen poistanut kommentit, koska niissä oli meiliosoiteet näkyvissä. Kiitos paljon kaikille osallistuneille. 

ARVONTA


Mikä olisikaan parempi tapa lopettaa tämä vuosikymmen kuin arvonnalla? EI MIKÄÄN! :D 

Eli sain teille ihanuuksille arvottavaksi OPI:n lakkasetin. 


Setti pitää sisällään seuraavat lakat: 

-Natural Nail Base Coat
-Don't Toot My Flute
-Flashbulb Fuchsian
-Top coat

eli kaiken mitä tarvitset upeaan lakkaukseen. 

Osallistuminen: 

Kerro mistä aiheesta haluaisit mun tekevän ensi vuonna postauksen

Arvonta on voimassa 6.1.2020 asti. 

Arvontaat voit ja kannattaa osallistua myös instan puolella. Silloin pystyt tuplaamaan tai vaikka triplaamaan voittomahdollisuutesi. 


Kiitos tästä vuodesta teille ihanat lukijani siellä ruutujen takana ja mahtavat yhteistyökumppanit <3 

Tehdään yhdessä ensi vuodesta tai siis uudesta vuosikymmenestä ihan fantastisen huikea!! 

Love


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.