Kauneusbloggaajien joulukalenteri: luukku 13

Lakat saatu testiin

Perjantai 13. ja minun vuoroni avata Kauneusbloggaajien joulukalenterin luukku. Toivottavasti tämä ei ole mikään enne. 
Eilisen luukun avasi Paletilla-blogi ja huomenna luukku avautuu Viilankantolupa-blogissa. Ensin ajattelin tehdä meikkipostauksen mutta päädyin kuitenkin tuttuun ja turvalliseen aiheeseen eli jouluisiin kynsiin. Melkein samalla kaavalla olen mennyt kaikki ne vuodet jotka olen näissä joulukalentereissa ollut.  

Tänä vuonna päätin tehdä sellaiset joulukynnet, jotka ovat todella helpot toteuttaa. Kiitos postin, en kuitenkaan voinut tehdä niitä mitä ensin ajattelin. Kyseessä olisi ollut joulukynnet ilman lakkaa mutta palataan niihin sunnuntaina. (jos vain olen saanut tuotteet kotiin)
Eli kynsilakat esiin!
 Näihin kynsiin ei myöskään tarvitse mitä erikoisvälineitä. Kynsistä tulevat näyttävät, kauniit ja jouluiset ihan vain käyttämällä kahta erilaista lakkaa. 


Punainen ja kulta ovat tuovat joulun mieleen ja jos siihen lisää ripauksen valkoista tai vihreää niin avot! Näissä kynsissä ei kuitenkaan tällä kertaa käytetä kuin sitä punaista ja kultaista. 

Valitse mieleisin punainen sävy mutta yritä pysyä mahdollisimman kylmän punaisessa. Yksi omista lempparipunaisista on Cuccion Kiss in Paris. Tämän lakan koostumus on TODELLA hyvä ja pigmenttiä löytyy vaikka muille jakaa. 
Punainen lakkaus on jo ihan yksistään todella tyylikäs mutta näin jouluna sitä ainakin itse kaipaa jotain pientä lisäjuttua. 
Toisena lakkana käytin essien rock at the top lakkaa, joka on kultainen glitterilakka. Lakkaa valitessa tärkeintä on se, että lakan pohja on kirkas. Itse glitterin koolla ei ole mitään väliä. 

Lakkaa ensin kaikki kynnet kahteen kertaan punaisella lakalla. 
Tämän jälkeen lakkaa ainakin yhteen kynteen glitterilakalla yksi kerros. Itse valitsen aksenttikynneksi yleensä keskisormen tai nimettömän mutta voithan sinä valita vaikka peukalon. 

Halutessasi voit lakata vaikka kaikki kynnet glitterillä mutta omaan silmään aksenttikynsi/kynnet antavat lakkaukselle lisäpontta enemmän kuin se, että kaikki olisivat samanlaisia. 

Lopputuloksena saat helposti itsellesi joulukynnet, joita tontutkin kahdehtivat! Oikein ihanaa viikonloppua ja käy muuten nappaamassa itsellesi punajuurisinapin resepti TÄÄLTÄ!

Love


4 kommenttia :

  1. Ai että miten klassisen kauniit joulukynnet <3 upean värinen punainen!

    VastaaPoista
  2. Gorgeous red and lovely glitter :-D

    VastaaPoista
  3. Hurjan kaunis, jouluinen lakkaus <3 Ja ah, miten kadehdin sinun upeita pitkiä kynsiäsi! Miksi mun kynnet ei enää kasva tuollaisiin mittoihin D:

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.